Fårösundsskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Fårösundsskolan

Norra Gotlands skolområde är en ny organisation med en rektor och två biträdande rektorer. I området ingår skolorna: Solklintsskolan F till 9, Fole F till 6, Lärbro F till 6 och Fårösund F till 9.

Fårösundsskolan är en liten skola som ligger i Fårösund på norra Gotland. Skolan har för tillfället ca 140 elever från förskoleklass till åk 9 och ca 25 medarbetare. Skolan är relativt nyrenoverad och lokalerna är väl anpassade för att bedriva skolverksamhet både inne och ute. Skolan har adekvata lokaler för undervisning upp till åk 9 med salar för musik, hemkunskap, NO, Bild och slöjd. På skolan finns en bra idrottshall men också möjligheter att utnyttja fullstor idrottshall och bad en kilometer bort.

På Fårösundsskolan arbetar man tillsammans för att se till att eleverna får så bra utbildning som möjligt och samarbete mellan olika elevgrupper är ett sätt att öka trivsel och trygghet på skolan. Den lilla skolans format gör att engagerade medarbetare driver arbetet för skolutveckling på alla plan.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en lärare som ska jobba i åk 4-6 på Fårösundsskolan. Du kommer att tillhöra lärarlaget som jobbar runt eleverna i åk 4-6 på skolan. I tjänsten ingår undervisning i alla teoretiska ämnen. Det finns möjlighet att jobba i alla klasser på mellanstadiet om man byter ämnen med varandra inom lärarlaget utifrån behörighet. Du är mentor för eleverna i din klass och jobbar nära dina elever och kollegor.

Vem är du?

Du har lärarlegitimation eller inväntar legitimation, för att undervisa i åk 4-6 i flera av de teoretiska ämnena.

Du har jobbat ett antal år som lärare eller är helt nyutbildad. Det viktiga är att du brinner för att utvecklas tillsammans med andra pedagoger för att se till att eleverna kommer så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Du är en bra pedagog som tycker om att jobba i ett socialt sammanhang där man utvecklas tillsammans. Du har god digital kompetens både för undervisningen och för att kommunicera med föräldrar och kollegor.

Du är bra på att samarbeta. Det visar du genom att genom att främja och utveckla andras idéer. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat. Du dela ansvar för att eleverna ska nå utbildningens mål och hjälper till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Du är bra på att hitta sätt att kompromissa; identifiera motpartens behov för att uppnå ”win-win” resultat.

Du är bra på att kommunicera. Förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du lyssnar effektivt, håller andra informerade och ger specifik och konstruktiv feedback. Du hanterar frågor och problem direkt och öppet, snarare än senare i andra sammanhang.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/256
Kontakt
  • Jan Källström, 0498-204371
Publicerat 2023-04-05
Sista ansökningsdag 2023-08-27

Tillbaka till lediga jobb