Hjälpmedel och varuförsörjning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Hjälpmedel och varuförsörjning

Hjälpmedelscentralen och varuförsörjningen är en del av teknikförvaltningen och ansvarar för regionens centralförråd samt för delar av regionens hjälpmedelsförsörjning. Totalt är vi ca 40 personer som arbetar här och i vårt uppdrag svarar vi för del i upphandlingsarbetet, inköp, lagerhållning, underhåll, service och distribution av hjälpmedelsartiklar och förbrukningsmaterial.

På vårt lager hanterar vi regionens förbrukningsmaterial med allt från skolmaterial till sjukvårdsmaterial och hjälpmedel i olika former. Våra medarbetare arbetar med förutom lagerarbete också med service, inställningar, installationer, besiktningar samt rekonditionering av hjälpmedel. Service sker på Hjälpmedelscentralen, vårdinrättningar och i brukarnas egna hem i huvudsak. Vi möter såväl brukare och närstående som förskrivare av hjälpmedel och vi är verksamma på hela Gotland.

Det är en spännande verksamhet där våra kunders behov hela tiden förändras. Behovet av våra tjänster och produkter ökar och på sommaren kan det vara extra mycket att göra. Vi söker nu efter personer med erfarenhet från hjälpmedel eller lager som brinner för service.  

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker eller reparatör på Hjälpmedelscentral och varuförsörjning kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av rekonditionering och service av hjälpmedel, lagerarbete och godsmottagning.

Vem är du?

Vi söker dig som har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete och/eller erfarenhet från verkstadsarbete. Erfarenhet av att jobba med hjälpmedel ser vi också som meriterande. Du har stor ansvarskänsla för egna arbetsuppgifter och god datavana.

Du är en lösningsorienterad och initiativtagande person som brinner för service. Du har ett allmäntekniskt intresse, är praktiskt lagd och har god mekanisk förståelse. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten eftersom vi arbetar med medicintekniska produkter och sjukvårdsmaterial. Vi ser också att du har god kommunikationsförmåga och att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 2-4 månader
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/361
Kontakt
  • Sven-Åke Håkansson, 0498269406
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb