Öppna förskolan Myllan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Öppna förskolan Myllan

Öppna förskolan Myllan tillhör Sydöstra Visbys förskoleområde, där även förskolorna Skräddaren, Bryggaren, Glasmästaren, Kabyssen, och Bogen ingår. Omsorg på obekväm arbetstid tillhör detta förskoleområde.

Öppna förskolan är en mötesplats för familjer som är föräldralediga med sina barn, i åldern 0-5 år. Vi möts i vardagen där vi tillsammans lyfter olika ämnen, där föräldrar delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper och vi pedagoger finns som stöd om ytterligare tankar lyfts. Vi skapar ett glädjefyllt möte där barnen är i centrum. I området har vi pedagogisk utvecklare och specialpedagog som är med och stöttar upp i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Som person ska du ha god samarbetsförmåga och vara tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är lyhörd, nyfiken och intresserad av att utveckla verksamheten. Du tar initiativ och kan skapar goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Du ska ha tilltro till barn och deras förmågor och kompetenser i fokus. Du är en god förebild där du kan inspirera föräldrar till delaktighet i barns lek, språkutveckling och skapande.

Tjänsten är 60% på öppna förskolan Myllan, tjänsten kan utökas efter önskemål upp till 100% med arbete på förskolor i Sydöstra Visby Förskoleområde.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller utbildad barnskötare. Har du flerårig erfarenhet av arbete i barngrupp är det en merit.

Vi förväntar oss att du har förmågan till att vara en länk för föräldrar i behov av stöd och vikten av att vara en god förebild. Att ha goda kunskaper i små barns utveckling och anknytningens betydelse är av stor vikt. Du förstår och behärskar svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/660
Kontakt
  • Olga Johansson, 0498263412
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb