Palliativa teamet

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Palliativa teamet

Palliativa teamet utför specialiserad palliativ vård i patientens hem, med målet att alla, oavsett diagnos, skall få möjlighet till vård i hemmet i livets slut. Utökningen av diagnosgrupper i teamet sker successivt.

Teamet utgår och tillhör organisatoriskt avdelning A3, onkologisk och hematologisk slutenvårdsavdelning.

Dagtid måndag till fredag, arbetar tre sjuksköterskor och två läkare i teamet.

Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån en bekräftande omvårdnad med fokus på patienternas behov, mål, resurser och förutsättningar. För att det skall bli så optimalt som möjligt lutar vi oss på hela teamets samlade förmågor.

Du kommer bedriva vård och omvårdnad i patienternas hem, följa upp och stötta patenten och dennes närstående både genom besök i hemmet och via telefon. Att samordna insatser runt patienten med andra aktörer som hemtjänst, hemsjukvård, primärvård och slutenvård är också en viktig del i arbetet. Din förmåga att skapa god kontakt och nå fram till människor är därför betydelsefull.

Många av våra patienter har pumpar i symtomlindrande syfte och du kommer, tillsammans med hemsjukvårdens sjuksköterskor att ha ansvar för kontroll och påfyllnad av dessa.

Arbetet i teamet är med andra ord varierat och komplext. Vissa situationer kräver ett snabbt agerande och ibland är det viktigt att ägna någon av patienterna eller anhöriga extra mycket tid.

Känns det här intressant? Kom då och bli en av oss!

Vem är du?

Är du legitimerad sjuksköterska och vill utvecklas i ditt yrke, så har du chansen att bli en i vårt team med engagerade sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist.

Vi söker dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som har erfarenhet av internmedicinsk vård, lungsjukvård, palliativ vård eller annan lämplig erfarenhet. Du behöver ha minst tre års yrkeserfarenhet inom yrket.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det viktigt att du är bra på att samarbeta med andra.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/502
Kontakt
  • Therése Pettersson, 0498-204358
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb