Solklintskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Solklintskolan

Norra Gotlands skolområde är en ny organisation med en rektor och två biträdande rektorer. I området ingår skolorna: Solklintsskolan F -9, Fole F-6, Lärbro F-6 och Fårösund F-9.

Solklintsskolan är belägen centralt i Slite på norra Gotland med närhet till havet och en skärgård. I byggnaden inryms förskola, f-9, samundervisningsgrupp, särskild undervisningsgrupp, fritidshemsavdelning samt skolbibliotek och Slite Ungdomsgård. Vi har ca 200 elever och är 35 anställda på skolan. Det är två arbetslag ett för åk F-6 och ett för åk 7-9.

Du kommer att arbeta på Solklintsskolan men det finns även möjlighet till kollegialt lärande tillsammans med personal från de andra skolorna som ingår i området. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i den nya organisationen.

Dina arbetsuppgifter

Till hösten 2023 söker vi dig som vill undervisa i musik på Solklintsskolan åk 1 till 9.

Du undervisar främst i dina ämnesbehörigheter i musik. Du kommer att ingå i ett arbetslag för åk 7 till 9. Undervisning i musik sker i årskurserna 1 till 9. Du kommer också vara mentor i en högstadieklass.

Vem är du?

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet alternativt att du inväntar din legitimation att undervisa i musik åk 1 till 9.

Har du behörighet att undervisa i fler ämnen så är det en merit. Tjänsten kan komma att kombineras med att undervisa på andra skolor i skolområdet i musik.

Du arbetar med elevernas bästa i fokus. Vi sätter stort värde i god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Vi söker dig som är lugn och strukturerad, stresstålig och beredd att ta dig an varierande arbetsuppgifter. Du har förmågan att prioritera, är lösningsfokuserad, tar egna initiativ, är van att överblicka och ta tag i det som behöver göras och arbetar alltid med elevernas bästa i fokus.

Du är bra på att samarbeta. Det visar du genom att genom att främja och utveckla andras idéer. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat. Du dela ansvar för att eleverna ska nå utbildningens mål och hjälper till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Du är bra på att hitta sätt att kompromissa; identifiera motpartens behov för att uppnå ”win-win” resultat.

Du är bra på att kommunicera. Förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du lyssnar effektivt, håller andra informerade och ger specifik och konstruktiv feedback. Du hanterar frågor och problem direkt och öppet, snarare än senare i andra sammanhang.

Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 % - 100%
Ort Slite
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/351
Kontakt
  • Jan Källström, 0498204371
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb