Socialförvaltningen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Vilka är vi?

Vi är ett glatt, blandat gäng med olika avdelningar inom LSS och äldreomsorg (äldreboenden) som söker legitimerade sjuksköterskor till sommaren. Vår ordinarie personal är fantastisk men på sommaren väntar efterlängtad semester för många av dem. Kanske vill just du hjälpa oss och hoppa in som sommarvikarie?

Vi erbjuder inte bara goa kollegor, flest soltimmar om året och en sommar väl värd att minnas. Vi har även ett fastlandserbjudande som innebär ekonomiskt bidrag till resa och boende ifall du kommer från fastlandet. Du kan få upp till 300kr/dygn för att täcka dina boendekostnader, samt 500kr/biljett i resekostnader för att ta dig till och från ön. Vi vill att det ska vara enkelt och roligt att komma och jobba som sjuksköterska hos oss!

Dina arbetsuppgifter

Oavsett om du väljer att jobba på ett äldreboende eller i LSS-verksamhet så erbjuder vi dig ett självständigt arbete där du som sjuksköterska har god möjlighet att själv planera dina arbetsdagar. Tillsammans med dina kollegor planerar, organiserar och utför du god sjukvård som alltid utgår från brukarens behov, önskemål och möjligheter. Du delegerar, ger rådgivning och handleder medarbetare i omvårdnadsarbetet. 

Som sjuksköterska har du nära samarbete med olika yrkeskategorier i den interna verksamheten men även samarbete med annan vårdgivare kan förekomma. Vi använder patientjournalsystemen Treserva och Take Care där dokumentation sker enligt våra gällande regler och rutiner. 

Du kan välja att jobba hos oss hela eller delar av sommaren, vi är flexibla och tillmötesgår i största möjliga mån gärna dina önskemål. För att du ska få en så trygg och bra start som möjligt så påbörjas vikariatet med introduktion.

Vem är du?

Kanske är du nyexad eller också en erfaren sjuksköterska sedan många år tillbaka – eller något mitt emellan? Oavsett så välkomnar vi dig varmt att ansöka till oss! Våra krav är att du är legitimerad sjuksköterska, har B-körkort, goda referenser och ett rent belastningsregister. 

Det är meriterande om du är specialistsjuksköterska med inriktning mot vård av äldre eller psykiatrisk vård.

Som person är du positiv, engagerad, flexibel, empatisk och ansvarsfull. Du har ett genuint intresse av att vilja arbeta med äldre och människor som har fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Du känner dig trygg med att göra prioriteringar och bedömningar av hälso- och sjukvårdsbehov och kan på ett pedagogiskt sätt handleda andra. Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Varmt välkommen att sommarvikariera som sjuksköterska hos oss i omsorgen på Gotland! Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningsperioden.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 9
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/40
Kontakt
  • Lotta Segerdahl-Vahlby, 0498269325
Publicerat 2024-01-18
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb