Omsorg om personer med funktionsnedsättning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Omsorg om personer med funktionsnedsättning

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Omsorg om personer med funktionsnedsättning söker personer över hela Gotland som vill vara med och göra skillnad.

Vi söker korttidsfamilj till en 10 årig pojke med beslut om insats enligt LSS som har tid och utrymme för att ta emot ett barn i sitt hem.

Dina arbetsuppgifter 

Det är viktigt att du/ni har engagemang, tid och utrymme. Att du lever under trygga och stabila förhållande och kan erbjuda barnet en bra miljö.

Vi söker dig som är initiativrik, lösningsfokuserad och med glimten i ögat. Du får gärna ha barnasinnet kvar, hitta på roliga saker och kunna ligga steget före.

Gärna variera inomhus och utomhus aktiviteter, tex lägga pussel, spela fotboll och utflykter. Stort intresse för djur och idrott.

Arbetstid och omfattning: 6 dygn per månad, helgarbete kan förekomma

Vem är du?

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är meriterande om du har en utbildning med inriktning mot barn, vård- och omsorg eller pedagogik eller om du har erfarenhet av arbete med barn eller vuxna med funktionsnedsättningar.

För att bli korttidsfamilj måste du ha fyllt 18 år samt kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Det kan ta upp till två veckor innan polisen skickar ditt utdrag.

Vad händer efter att du har ansökt? Vi går igenom de ansökningar vi får in löpande och om du/ni matchar vårt behov kommer vi att bjuda in dig på en intervju.

Anställningsvillkor:
Att vara kortidsfamilj är ingen anställning utan ett uppdrag. Som korttidsfamilj får ni ett arvode som ersättning för uppdraget och en omkostnadsdel som skall täcka utgifter exempelvis fika och aktiviteter.

Arvodet och omkostnadsersättningen följer Sveriges kommuner och regionens riktlinjer.

Tillsättning kan komma att sker löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Arvode
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timmar vid behov
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/494
Kontakt
  • Chris Carsbo, samordnare, 0498-204349
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb