HSF Bemanning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

HSF Bemanning

Visby lasarett är Gotlands enda sjukhus och innehåller enheter för både akut- och planerad vård såsom akutmottagning samt specialiteter inom medicin, kirurgi, kardiologi, infektion, ögon, öron, barn, förlossning, gyn, ortopedi, operation och intensivvård. Även psykiatri tillhör lasarettets utbud, men ligger geografiskt skilt från lasarettet i egna lokaler.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser samtidigt som det erbjuder det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom hälso- och sjukvården på Gotland skapas nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för både patienter och medarbetare. Vid en anställning är vi angelägna om att du känner dig välkommen, din utveckling är vår framgång och vi erbjuder dig goda möjligheter till kompetensutveckling. Du får både stort djup och bredd inom ditt kompetensområde då Visby lasarett som öns enda akutsjukhus hanterar öns alla patienter.

Bemanningsenhetens uppdrag är att bemanna korttidsvakanser inom sjukvårdens akuta verksamheter, vårdavdelningar och en del mottagningar vid behov av vikarier.

Vi söker nu undersköterskor för timanställning via bemanningsenhetens vikariepool.

Värdesätter du frihet, flexibilitet och variation är arbetet i vikariepoolen något för dig. Här har du möjlighet att arbeta såväl dag som natt, vardag som helg, årets alla dagar, där vi avtalar varje arbetspass för sig utifrån din tillgängliga tid i vårt bokningssystem Medvind.

Vi ser gärna att du vill och önskar finnas tillgänglig på flera olika enheter. Då utbudet och behoven spänner över många olika enheter och olika specialitetsområden, finns stora möjligheter att utvecklas, lära nytt och möta människor i många olika typer av livssituationer. Ju fler enheter du bygger din bredd med, desto bättre kan även din önskade arbetstid och tillgänglighet matchas med behoven i verksamheterna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som timanställd undersköterska hos oss får du en unik möjlighet att vårda patienter inom flera olika vårdnivåer och medicinska specialiteter, framför allt på slutenvårdsavdelningar men även inom andra enheter i sjukvården. Du väljer själv om du är intresserad av två eller fler enheter och vi bygger din introduktion efter dina erfarenheter och behov.

Du arbetar patientnära med sedvanliga omvårdnads- och medicinska arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet och undersköterskans kunskapsområde. Du utför även kringliggande vårdnära arbetsuppgifter nödvändiga för att vården ska fungera.

Vem är du?

Vi söker dig som har något av följande kvalifikationer:

- Yrkesverksam undersköterska
- Specialistundersköterska
- Nyexaminerad undersköterska som väntar på yrkesbevis från Socialstyrelsen
- Sjuksköterskestuderande som avslutat T3
- Läkarstuderande som avslutat T6

För att vara aktuell för tjänsten är även språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och/eller primärvård.

Från och med 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ansöka om och få utfärdat yrkesbevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Har du redan ett utfärdat bevis önskar vi att du bifogar detta i din ansökan.

Utöver din omvårdnadskompetens ser vi att du har samarbetsförmåga och kan lyssna och kommunicera med både patienter, närstående och medarbetare på arbetsplatsen. Som person är du engagerad och positiv.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse, timanställning
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/510
Kontakt
  • HSF Bemanning, 0498-204481
  • Jenny Hult, enhetschef, 0498-268599
  • Sara Karlsson, biträdande enhetschef, 0498-263302
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-11-30
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb