Äldreomsorg särskilt boende

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

 Äldreomsorg särskilt boende

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill bidra i vårt arbete inom äldreomsorgen i Region Gotland sommaren 2023.

Gillar du när den ena dagen inte är den andra lik? Gillar du kollegialt lärande, engagerade kollegor och öppenhet för förändring och utveckling? Då ska du söka till oss! Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att tillsammans med oss och våra verksamheter skapa en minnesvärd sommar där vi gemensamt ger våra boende den omvårdnad de behöver och de aktiviteter de önskar för en värdig och meningsfull vardag.

Vi har 9 särskilda boenden på 6 olika orter på Gotland, samt en korttidsenhet i Visby. Detta ger dig möjlighet att arbeta nära den plats du bor, eller om intresse finns så kan du välja att arbeta på olika enheter under sommaren.

Att arbeta som vikarierande sjuksköterska inom socialförvaltningen är ett omväxlande och intressant uppdrag där du dagligen möter boende, anhöriga och medarbetare i olika sammanhang. Med den boende i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Vi jobbar i team och har både erfarna och nya medarbetare och söker nu flera sjuksköterskor till vikariat under sommaren 2023. 

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på äldreboende har du förutom det patientnära arbetet med undersökningar, bedömningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att leda och fördela det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten. 

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen eller liknade verksamhet.

Du är trygg i din yrkesroll, du är flexibel, har initiativförmåga och är lyhörd. Du är van att, utifrån din profession och verksamheternas behov, arbeta självständigt, ta ansvar samt att leda och fördela det dagliga omvårdnadsarbetet. Det är därför av vikt att du har goda kunskaper om omvårdnadsprocessen. Dokumentationen sker enligt gällande regler och rutiner. Vi använder patientjournalsystemen Treserva och Take care.

Du har även goda kunskaper om lagstiftning och författningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en positiv inställning till uppdraget.

B-körkort är ett krav i vissa av våra verksamheter och det är önskvärt att du tillgång till egen bil.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret. 

Ansöka redan idag och hör gärna av dig om du har frågor!

Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 9
Sysselsättningsgrad Vikariatets längd och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1453
Kontakt
  • Margita Lovén, rekryterare, 0498-203575
Publicerat 2022-12-19
Sista ansökningsdag 2023-05-11

Tillbaka till lediga jobb