Kirurgi & urologi, slutenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Kirurgi & urologi, slutenvård

Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta på kirurg- och urologavdelning C3. Här bedrivs akut och elektiv vård inom urologi och kirurgiska specialiteter där även bröst och öron-näsa-hals ingår. Som sjuksköterska hos oss får du därför en bred kompetens inom kirurgisk omvårdnad. På avdelningen finns en enhetsstödjare som också fungerar som stöd till dig som sjuksköterska i de utmaningar du kan ställas inför. 

Vi arbetar på olika sätt för att stärka den kirurgiska omvårdnaden för att skapa en attraktiv arbetsplats och en säkrare vård för patienten. 

Vi ger dig möjlighet att fördjupa dig inom olika områden och vi uppmuntrar nya idéer eftersom vill att du ska fortsätta utvecklas i din roll liksom att du är delaktig i utvecklingen av verksamheten för att uppnå den bästa vården för våra patienter. Avdelningen har 23 vårdplatser fördelat på två rundlar, här vårdas patienterna i enkelrum.

Vi erbjuder friskvårdstimme en gång i veckan eller friskvårdpeng.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kirurg- och urologavdelningen samarbetar du nära undersköterskan liksom med ditt team bestående av läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator. Tillsammans arbetar ni med fokus på patienten och utifrån dennes behov. Du är en nyckelperson på avdelningen och har omvårdnadsansvar om patienten. Arbetsuppgifterna varierar stort och är ofta medicintekniska.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ovan nämnda specialiteter.
Vi söker dig som är intresserad av kirurgisk omvårdnad och uppskattar ett varierat arbetstempo. Du tycker det är roligt med medicinsktekniska moment och har lätt för teamarbete.

Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, bidrar till och tillvaratar teamets samlade kompetens i
samarbetet med övriga professioner. Du är kommunikativ och förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du är initiativtagande och förutser problem, du utvecklar alternativa planer och aktiviteter och ser utvecklingsmöjligheter för både verksamhet och din egen utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/298
Kontakt
  • Jenny Karlsson, 0498-268694
  • Åsa Bendelin, 0498-268178
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb