Laboratoriemedicinskt centrum Gotland

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Laboratoriemedicinskt centrum Gotland

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland byggs nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienter och medarbetare.

Till Visby lasarett, vackert beläget strax intill ringmuren vid Östersjöns strand, söker vi nu dig som vill göra livsviktiga insatser i ett engagerat flerprofessionellt gäng. Laboratoriemedicinskt centrum Gotland är ett multidisciplinärt sjukhuslaboratorium där klinisk mikrobiologi, klinisk kemi, transfusionsmedicin, klinisk fysiologi och ett vattenlaboratorium för kemiska och mikrobiologiska vattenanalyser ingår.

Här lägger vi stor vikt både vid medarbetarnas trivsel och vid vårt kvalitetsarbete!

Dina arbetsuppgifter

Laboratoriemedicinskt centrum Gotland är ett mindre sjukhuslaboratorium. Därför har vi stora möjligheter till varierade arbetsuppgifter och ständig utveckling. Du kommer att kunna få arbeta brett inom klinisk kemi och transfusionsmedicin eller mikrobiologi. Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga automatiserade och manuella analysmetoder men även provmottagning, administration och registrering av prover i våra labbdatasystem.
Du kommer att ha kontakt med vårdpersonal och övriga kunder.

Du arbetar på schema dagtid initialt. Beroende på tidigare erfarenhet och placering kan det bli aktuellt med schemalagda helger och kvällar efter upplärning. Tjänstgöring natt kan ingå efter upplärning och enligt överenskommelse.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad eller nyexaminerad biomedicinsk analytiker, alternativt med motsvarande högskoleutbildning, gärna med erfarenhet av klinisk kemi och transfusionsmedicin.

Vi söker också dig som har en pågående utbildning till biomedicinsk analytiker.

Du har ett positivt bemötande gentemot våra kunder och kan också förklara och hjälpa dem med frågeställningar.

Förutom god datorvana är du noggrann, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och lära dig nya saker. Vi ser det som meriterande om du har medverkat i handledning.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad Vi har behov av vikarier från juni till slutet av augusti/början av september. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Möjlighet finns till förlängning eller tillsvidareanställning.
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1189
Kontakt
  • Anna Lindblad, enhetschef, 0498-268431
Publicerat 2023-12-01
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb