Vatten och Avloppsavdelningen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Vatten och Avloppsavdelningen

Teknikförvaltningens Vatten och Avlopps-avdelning har till uppgift att försörja våra kunder, Gotlands medborgare, med det viktigaste livsmedlet - dricksvatten av hög kvalitet. En lika viktig uppgift är att rena avloppsvattnet så att vattenmiljön skyddas. Vi sköter ledningsnäten, vattenverk och avloppsreningsverk samt pumpstationer och vattenreservoarer över hela Gotland.

I dagsläget jobbar ca 80 personer på avdelningen fördelad på sex enheter och står inför flera stora och intressanta VA-projekt. Bland dessa är en omfattande utbyggnad av VA-systemet kopplat till kommande exploateringsprojekt.

Dina arbetsuppgifter

Vatten och Avloppsavdelningen söker drifttekniker till sommarvikariat på våra vatten- och avloppsverk över hela Gotland.

Du kommer att arbeta med drift- och underhållsarbete av verk och våra anläggningar inom respektive distrikt. Tjänsten kan anpassas efter verksamhetens behov. Tillsammans i arbetsgrupper med engagerade kollegor som finns där så upplärning går smidigt så du lätt kommer in i gruppen och känner att du kan bidra med ditt arbete.

Vem är du?

Vi vill att du har driftteknikerutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. I arbetet behöver du ha B-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom arbetsområdet.

Du är flexibel och noggrann och van vid att arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta med andra.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Möjlighet att komma överens om start och slut datum finns.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 2022-05-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1286
Kontakt
  • Patrik Johansson, 0498269084
  • Linda Bohman, 0498269873
Publicerat 2023-12-19
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb