Infektion­ och lungmedicin, slutenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Infektion­ och lungmedicin, slutenvård

På infektion och lungmedicin A2 vårdas patienter med sjukdomar som pneumoni, sepsis, sårinfektioner, endokardit, lungcancer och KOL. Vi vårdar även patienter med isoleringskrävande sjukdomar som såsom multiresistenta bakterier, tuberkulos etc.

Vill du arbeta med patienter i olika åldrar i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda? Vill du få kunskaper om lung- och infektionssjukdomar, vårdhygien och smittskydd? Ta då chansen att börja arbeta med oss! Vi har en trivsam avdelning med öppet klimat och god kamratskap mellan yrkeskategorierna.

Nu söker vi dig som vill arbeta dag och kväll.

Dina arbetsuppgifter

Infektionsavdelningen A2 har 14 vårdplatser i form av enkelrum och fyra isoleringsrum med sluss. Vi arbetar i parvård, sjuksköterska och undersköterska.

Som sjuksköterska hos oss gör du bedömning av patientens omvårdnadsbehov och tillsammans med patienten görs en gemensam omvårdnadsplan som du därefter ansvarar för att den följs.

Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet och intresse av lung- och infektionssjukvård.

Har du tagit kurser inom området är det meriterande.

Som sjuksköterska är du empatisk och känner dig lugn och trygg i din yrkesroll. Du kan arbeta självständigt och är mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan anpassa ditt bemötande utifrån individ och situation.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/134
Kontakt
  • Karin Gustafson enhetschef, 0498-268250
Facklig företrädare
  • Linnéa Kant, Vårdförbundet , 0498-268287
  • Pauline Mattsson, Vårdförbundet , 0498-268287
  • Cathy Edin, Vårdförbundet , 0498-268904
Publicerat 2024-02-08
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb