Hjälpmedel och varuförsörjning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Hjälpmedel och varuförsörjning

Hjälpmedelscentralen och varuförsörjningen är en del av teknikförvaltningen och ansvarar för regionens centralförråd samt för delar av regionens hjälpmedelsförsörjning. Totalt är vi 44 personer som arbetar här och i vårt uppdrag svarar vi för del i upphandlingsarbetet, inköp, lagerhållning, underhåll, service och distribution av hjälpmedelsartiklar och förbrukningsmaterial. Våra förrådsarbetare , reparatörer och tekniker arbetar med lagerverksamhet, service, inställningar, installationer, besiktningar samt rekonditionering av hjälpmedel. Servicen utförs på vårdinrättningar, i brukarnas egna hem samt på våra verkstäder i huvudsak.

Vi möter såväl brukare och närstående som förskrivare av hjälpmedel och vi är verksamma på hela Gotland. Behovet av våra tjänster finns även under sommaren vilket gör att vi behöver få in några vikarier som kan tänka sig att arbeta i en spännande verksamhet. Semesterplaneringen pågår och behovet av vikarier ligger på cirka 3-5 personer

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker eller reparatör på Hjälpmedelscentral och varuförsörjning kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av rekonditionering och service av hjälpmedel, lagerarbete och godsmottagning.

Vem är du?

Vi söker dig som har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete och/eller erfarenhet från verkstadsarbete. Erfarenhet av att jobba med hjälpmedel ser vi också som meriterande. Du har stor ansvarskänsla för egna arbetsuppgifter och god datavana.

Du är en lösningsorienterad och initiativtagande person som brinner för service. Du har ett allmäntekniskt intresse, är praktiskt lagd och har god mekanisk förståelse. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten eftersom vi arbetar med medicintekniska produkter och sjukvårdsmaterial. Vi ser också att du har god kommunikationsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 2-4 månader
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/241
Kontakt
  • Sven-Åke Håkansson, 0498269406
Publicerat 2024-02-28
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb