Wisbygymnasiet

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Wisbygymnasiet 

Wisbygymnasiet har cirka 1500 elever och ungefär 185 anställda varav runt 170 är lärare. Vi erbjuder 16 nationella program, fem introduktionsprogram och ett riksrekryterande program. På Wisbygymnasiet samarbetar vi och tar gemensamt ansvar så att våra elever når examensmålen. Vi sätter laget framför jaget, ser möjligheter till utveckling och talar gott om varandra.

Undervisningen skapar vi tillsammans, den präglas av delaktighet och variation samt inspirerar till att vilja lära mer.

Wisbygymnasiets vision är: 
Vi är i framkant när det gäller att möta dagens och morgondagens behov i samhället  Vi har bra hälsa och mår bra i vår skolmiljö  Vi är platsen för både bildning och utbildning 

Dina arbetsuppgifter

Som skoladministratör/handläggare är du en viktig del av Wisbygymnasiets dagliga verksamhet.

Dina främsta arbetsuppgifter är att koordinera och sköta administrativa handläggning, såsom daglig elevadministration och rapportering. Du kan även komma att arbeta med schemaläggning, ekonomi mm.

Du ansvarar för att skapa en positiv och professionell atmosfär, och har en viktig roll i att bemöta, stödja och assistera skolans pedagogiska personal. Du ska även stödja skolans ledning och övriga avdelningar vid behov. Du kommer att arbeta tillsammans med övrig administrativ och servicepersonal på skolan. 

Vem är du?

Du har en avslutad högskoleutbildning med relevant inriktning eller motsvarande som vi bedömer krävs för tjänsten. Vi ser att du har minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av administrativt arbete.

Det är meriterande med erfarenhet av tidigare arbete inom handläggning och planering inom utbildning eller motsvarande. Gärna med erfarenhet av schemaläggningssystem och kunskap om lagar och regler inom skolväsendet.

Du har mycket goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har mycket god datorvana med erfarenhet av Officepaketet och andra administrativa system.

Du är flexibel, har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du ska ha en utpräglad servicekänsla samt förmåga att skapa goda relationer. Du har förmåga att leverera resultat av hög kvalitet.

Vi söker dig som är en trygg, noggrann och serviceinriktad med vilja och förmåga att lära nytt och samtidigt inte vara rädd att ta egna initiativ och arbeta ensam. Du trivs med att arbeta med människor i en dynamisk och föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Senast 2024-08-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/355
Kontakt
  • Lars Nordahl, 0498263207
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-29

Tillbaka till lediga jobb