Psykiatrisk öppenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Psykiatrisk öppenvård

Verksamhetsområde Psykiatri är en del av regionens hälso- och sjukvård och består av psykiatrisk öppenvård för vuxna samt av psykiatrisk heldygnsvård, beroendevård och barn- och ungdomspsykiatri. Totalt arbetar cirka 125 medarbetare inom psykiatrin som helhet, varav cirka 35 medarbetare i vuxenpsykiatrisk öppenvård. Vi är en mix av olika professioner och kompetenser inom vår öppenvård, med bland annat läkare, psykologer, behandlare, sjuksköterskor, rehabiliteringskoordinatorer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och en kurator.

Verksamhet i stort är uttalat personcentrerad och generellt pågår ett spännande utvecklingsarbete i syftet att ytterligare stärka kvaliteten, förfina vårdutbudet och vårdprocesserna samt mitt i allt detta erbjuda en riktigt bra arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut kommer du i huvudsak att arbeta kliniskt med vuxenpsykiatriska öppenvårdspatienter, med såväl bedömningar och medverkan i tvärprofessionella utredningar som träning/behandling och eventuellt utprovning av hjälpmedel vid behov. Du kommer med din specifika yrkeskompetens att ingår i tvärprofessionella team.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete med psykiatriska patienter och/eller personer med olika slags mer tillfälliga eller bestående psykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-05-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/369
Kontakt
  • Thomas Lindberg, 0498-268468
  • Sara Eriksson, 0498-268186
Facklig företrädare
  • Karolina Danielsson, 0704477616
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb