Barn- och ungdomsmedicin

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Barn- och ungdomsmedicin

Visby lasarett har ett brett sjukvårdsuppdrag och försörjer Gotland med akut och planerad specialistvård. Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser men ger samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Ett stort antal verksamheter finns representerade inom både kirurgiska och medicinska specialiteter.

Verksamhetsområdet Barn- och ungdomsmedicin består av mottagning, avdelning och dagvård. Här diagnosticeras samt behandlas barn och ungdomar mellan 0-18 år. Vi ansvarar för barnen på BB, för läkarkontrollerna på BVC och bidrar med läkarinsats på Barnahus. Verksamheten tar del av läkarinsatser på habiliteringen och samarbetar även med BUP, skola och Socialtjänst samt övriga verksamheter på sjukhuset. Vi har även ett nära samarbete med Stockholm.

Verksamheten har jour dygnet runt. På kliniken finns nio specialisttjänster och tre ST-läkare.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder en tjänst som barnneurolog, alternativt specialistläkare i pediatrik som önskar subspecialisera sig inom barnneurologi.

Vården för barn med neurologiska sjukdomar innefattar mottagningsverksamhet, dagvård och inneliggande vård. Som barnneurolog arbetar man även på barnhabiliteringen som ligger placerad i närhet till Visby lasarett.

Jourarbete ingår i tjänsten och målet är att du arbetar som bakjour i en bred klinisk verksamhet där allmänpediatrik är den mest dominerande delen.

Vem är du?

Vi söker dig som är specialist i pediatrik med intresse för barnneurologi, alternativt utbildad barnneurolog. Du har erfarenhet av jourarbete inom pediatrik och den bredd som krävs för jourarbete. Vi ser att du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta i team. Vi söker dig med intresse och engagemang för att utveckla verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/389
Kontakt
  • Stina Eliasson, Verksamhetschef,, 0498-268232
Facklig företrädare
  • Moa Gambe, GLF
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb