Folktandvården Slite

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Folktandvården Slite

Vill du vara en del av oss?

Folktandvården Slite ligger vid havet och vi har duktig personal som består av två tandläkare, fyra tandsköterskor och ett tandvårdsbiträde. Vi är en härligt gäng på en trevlig klinik. Hos oss är ingen dag är den andra lik.

Hos oss kommer du och jobba med barn och vuxna. Som ny medarbetare får du omfattande introduktionsprogram. Är du nyexaminerad får du handledning i alla biter inom tandvården. Folktandvården Gotland har fyra kliniker i Slite, Hemse, Roma och Visby.

Dina arbetsuppgifter

Som tandläkare kommer du att arbeta heltid kliniskt med hela behandlingspanoramat hos barn, ungdomar och vuxna patienter. I det ingår ortodonti, implantat- och tandstödd protetik, endodonti, parodontologi, dentoalveolär kirurgi och akuttandvård. Om du är nyutbildad, när du tillträder tjänsten, kommer du att få handledning och stöd.

Vem är du?

Du är en legitimerad tandläkare med ett stort engagemang och entusiastiskt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med båda arbetskamrater och patienter på en lyhört och respektfull sätt. Du är noggrann, kollegial, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Hos oss vi stöter varandra och har en positiv inställning och en öppen kommunikation. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss.

Om du är nyutbildad kommer du att erbjudas ett strukturerat introduktions- och utvecklingsprogram. Om du som sökande har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprov, som en del av rekryteringsprocessen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Slite
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/420
Kontakt
  • Enhetschef Inga Allgeier, 0498-237177
Facklig företrädare
  • Adam Assefaw-Redda, Tjänstetandläkarna, 0498-268988
Publicerat 2024-05-01
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb