Kulturskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Kulturskolan 

Kulturskolan Gotland finns över hela ön och har cirka 30 anställda  med undervisning förutom i instrument och sång, även teater, film, bild & form och dans.

Dina arbetsuppgifter

Våra allra viktigaste uppgifter är att skapa och vårda relationer med elever, samt att inspirera dem till att så långt som möjligt, utifrån sina förutsättningar, utvecklas inom sina områden.

Arbetet består huvudsakligen av att undervisa elever individuellt i cello. Undervisningen sker också i mindre ensembler, bland annat i Suzuki-form.

De flesta lektionerna ligger under eftermiddagstid, men undervisning på förmiddagar och kvällar samt vid enstaka tillfällen även under helger ingår också. Tjänsten är en deltid, men skulle möjligen kunna utökas något om du som söker också kan undervisa i annat instrument eller ämne, utifrån våra behov.

I tjänsten ingår också att kommunicera med elever och vårdnadshavare, samt tillsammans med kollegor delta i schemaläggnings-, budget- och kvalitetsarbeten. Samarbeten mellan ämnen förekommer också, särskilt i samband med konserter eller andra uppträdanden.

I dagsläget är det lite oklart hur långt vikariatet blir, troligen cirka sex-åtta månader.

Vem är du?

Vi tänker att du har en relevant musikpedagogisk utbildning. Eftersom en del undervisning normalt sker på landsbygden, är körkort och tillgång till bil egentligen ett krav i alla våra tjänster.  Dock har vi för närvarande all undervisning förlagd till kulturskolans lokaler i Visby, varför vi eventuellt skulle kunna diskutera ett undantag för just detta vikariat.

Erfarenhet av liknande arbete tidigare är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Cirka 50%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/429
Kontakt
  • Hans-Åke Norrby, 0498-269483
Facklig företrädare
  • Åsa Österdahl, Lärarförbundet, 0737-658760
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-05-23

Tillbaka till lediga jobb