Rekryterings- och bemanningsenheten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Rekryterings- och bemanningsenheten

Rekryterings- och bemanningsenheten, Region Gotland arbetar med rekrytering, bemanning, kompetensutveckling och praktiksamordning.

Dina arbetsuppgifter

Som bemanningskoordinator/assistent hos oss har du en central roll för att hantera avrop, vikariebeställningar och uppföljning av våra timvikarier. Vi arbetar i verksamhetssystemet medvind för att matcha tillgängliga vikarie mot inkommet behov. I arbetet ingår kvalitetsuppföljning och andra kontorsgöromål. 

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dagtid samt var femte helg.

Vem är du?

Vi söker dig som har en administrativ bakgrund och god datorvana. Har du formell kompetens inom arbetsrättsliga lagar och avtal inom HR området ser vi det som mycket meriterande. Meriterande är även goda kunskaper i verksamhetssystemet Medvind eller annat bemannings-/ schemasystem samt Officepaketet och Varbi rekryteringssystem. Vi vill gärna att du har erfarenhet av arbete med bemanning och schemaläggning.

Egenskaper som vi ser väger tungt för denna tjänst är att du är trygg i dig själv, arbetar konstruktivt under press, samt är flexibel och positiv även i tuffa situationer och vid misslyckanden.

Du har lätt för samarbete och samverkan på olika nivåer och jobbar för att främja och utveckla andras idéer. Du har lätt för att ta kontakt med andra för att bygga nya relationer eller stärka befintliga. Du ser helheten och kan analysera och identifiera lösningar och förutse problem.

Du arbetar för en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Vi hoppas att du känner igen dig i vår beskrivning och ser fram mot din ansökan. 

Vi tillämpar provanställning om 6 månader.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/437
Kontakt
  • Jane Sandberg, 0498-268011
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb