Mun- och käkcentrum

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Mun- och käkcentrum

Folktandvården på Gotland består av fyra kliniker som bedriver allmäntandvård, placerade i Hemse, Slite, Roma och Visby samt vår specialistklinik Mun- och Käkcentrum, som finns på Visby Lasarett. Det arbetar ca 30 personer på Mun- och Käkcentrum av totalt ungefär 100 medarbetare inom Folktandvården på Gotland.

Upptäck fördelarna med att vara en del av Gotlands största tandvårdsteam och sök till våra två nyinrättade tjänster som tandtekniker i vårt nybyggda tandteknikerlab på Mun- och Käkcentrum på Visby lasarett. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en strukturerad organisation under stark utveckling. Du kommer att ha mycket nära samarbete med specialisttandläkarna i en gemytligt arbetsmiljö på en av de vackraste platserna i Östersjön.

Dina arbetsuppgifter

Som tandtekniker på Mun- och Käkcentrum arbetar du i nära samarbete med specialisttandvården med huvudsakligen tandreglering, bettskenor, antiapnéskenor och avtagbar protetik. Du får möjlighet att utveckla verksamheten tillsammans med kollega i vårt nybyggda tandteknikerlab.

Vem är du?

Du som söker är utbildad tandtekniker.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med ortodonti, bettfysiologi och protetik. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, och förmåga att kunna planera och prioritera arbetsuppgifterna.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/897
Kontakt
  • Göran Gynther, 0498-268427
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb