Laboratoriemedicinskt centrum Gotland

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Laboratoriemedicinskt centrum Gotland

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland byggs nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienter och medarbetare.

Till Visby lasarett, vackert beläget strax intill ringmuren vid Östersjöns strand, söker vi nu dig som vill göra en viktig insats i ett engagerat flerprofessionellt gäng. LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland är ett multidisciplinärt sjukhuslaboratorium där klinisk mikrobiologi, klinisk kemi, transfusionsmedicin, klinisk fysiologi och ett vattenlaboratorium för kemiska och mikrobiologiska vattenanalyser ingår.

Här lägger vi stor vikt både vid medarbetarnas trivsel och vid vårt kvalitetsarbete!

Vi söker nu en semestervikarie till vattensektionen under sommarperioden till och med 2023-09-13.

Dina arbetsuppgifter

LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland är ett mindre sjukhuslaboratorium. Därför har vi stora möjligheter till varierade arbetsuppgifter och ständig utveckling. Möjlighet finns att du kan få arbeta brett med både mikrobiologiska och kemiska vattenanalyser, beroende på din profil. Huvudsysslan under sommaren kommer dock att vara inom mikrobiologi.

Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga automatiserade och manuella analysmetoder men även reagensberedning, provmottagning, administration och registrering av prover ingår. Du kommer att ha kontakt med provtagningspersonal och övriga kunder.

Du arbetar på schema måndag till fredag med två schemalagda kvällar i veckan. Helgtjänstgöring kan förekomma vid behov.

Vem är du?

Du som söker bör ha en naturvetenskaplig högskoleutbildning inom antingen biologi eller kemi eller motsvarande. Meriterande är om du har praktisk erfarenhet av livsmedelsmikrobiologi eller analytisk kemi. Ett stort plus är om du har vana att arbeta i LIS och vill vara med och utveckla digitala lösningar. Vi söker också dig som har en pågående naturvetenskaplig högskoleutbildning inom nämnda områden.

Du har ett positivt bemötande gentemot våra kunder och har förmågan att förklara och hjälpa dem med frågeställningar. Förutom god datorvana är du noggrann, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och lära dig nya saker.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1212
Kontakt
  • Anna Lindblad, Enhetschef, 0498-268431
  • Marianne Lindberg-Lagerin, 0498-268054
Publicerat 2023-12-01
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb