Hemtjänsten Roma

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Hemtjänsten mellersta Gotland

Vi utgår från Roma samhälle och hjälper brukare i Roma med omnejd och ut på Östergarnslandet med Gotlands fantastiska natur som granne. Vi är två arbetsgrupper som samarbetar för att nå det gemensamma målet- att skapa en värdefull vardag för våra brukare. Vi samarbetar med andra hemtjänstgrupper i vår närhet.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du verkligen gör skillnad för andra människor och ett omväxlande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Vi erbjuder dig även kompetensutveckling och friskvård.

Vi söker nu en medarbetare för ett vikariat under ett år.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska/boendeassistent på mellersta Gotlands hemtjänst kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att skapa trygghet för de äldre. Du hjälper, motiverar och stödjer brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål.

I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, ledsagning, inköp, städning och tvätt. 

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

I tjänsten har du kontaktmannaskap vilket innebär att du har till uppgift att arbeta med till exempel genomförandeplaner. Du dokumenterar händelser kring brukarna och har kontakt med deras anhöriga.

I det dagliga arbetet samarbetar du med hemsjukvård, rehab, biståndshandläggare och andra hemtjänstgrupper. Vi arbetar med digitalt planeringsverktyg i vårt dagliga arbete.

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dagtid, kvällstid och varannan helg.

Vem är du?

Söker du som undersköterska så är du utbildad och har tidigare arbetat inom omvårdnadsyrket och/eller hemtjänsten.

Söker du som boendeassistent så har du genomfört en gymnasial utbildning. Det är meriterande med någon form av utbildning med inriktning mot vård och omsorg, exempelvis vårdbiträde. Du har tidigare arbetat inom omvårdnadsyrket och/eller hemtjänsten.

B-körkort krävs.

För att du ska trivas med uppdraget behöver du vara flexibel och snabbt kunna ställa om när förutsättningarna förändras, göra nödvändiga prioriteringar samt vara aktiv i den dagliga planeringen av arbetet. Arbetet kräver att du har förmåga att arbeta självständigt såväl som att ha ett gott och nära samarbete tillsammans med dina kollegor och övriga personer som är involverade runt brukaren.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Intervjuer sker löpande.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, klicka här.

Om du kallas på intervju så ska du kunna styrka med ett dokument att du får lov att arbeta i Sverige. Dokument kan vara pass eller personbevis, klicka här.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-05-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Roma
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/283
Kontakt
  • Cecilia Stenström, enhetschef, 0498-204648
  • Margita Lovén, rekryterare, 0498-203575
Publicerat 2024-03-13
Sista ansökningsdag 2024-04-27

Tillbaka till lediga jobb