Mun- och käkcentrum

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Mun- och käkcentrum

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ST-tjänsten är en nationell plats på Mun- och käkcentrum, Visby lasarett. Utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet, Huddinge, där den teoretiska utbildningen är förlagd.

Mun- och käkcentrum på Visby lasarett är Gotlands specialistklinik för tandvård, där alla typer av specialisttandvård bedrivs. Mun- och käkcentrum är en mycket välfungerande klinik med cirka 35 sammansvetsade anställda med hög kompetens.

Dina arbetsuppgifter

Specialiseringstjänstgöring i oral protetik under 3 år.

Vem är du?

Svensk tandläkarlegitimation med minst två års erfarenhet av allmän vuxen- och barntandvård krävs. 

Du som söker ska vara intresserad av att vara en del av ett tandvårdsteam och ha ett målinriktat genuint intresse för protetik. Du bör ha tidigare erfarenhet av tjänstgöring på protetisk specialistklinik. 

Som person är du flexibel, noggrann och professionell. Du har en god samarbetsförmåga. Du fokuserar på patientens behov, har en god pedagogisk förmåga och eftersträvar alltid att erbjuda en högkvalitativ vård.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. NSATS meritvärderingssystem kommer att tillämpas för bedömning av vilka som går vidare till anställningsintervju.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/327
Kontakt
  • Göran Gynther, 0498268427
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb