Operationsavdelningen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Operationsavdelningen

Inom verksamhetsområdet An/Op/IVA Visby bedrivs akut och planerad operationssjukvård, anestesi, postoperativ vård och intensivvård i nära samverkan och samarbete med övriga verksamheter inom Visby Lasarett. Verksamheten har stor klinisk bredd och omfattar patienter i alla åldrar. Årligen utförs ca 5500 operationer inom allmänkirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi, obstetrik och ÖNH.

Operationsavdelningen bemannar fem operationssalar på central operation samt vissa dagar i veckan två operationssalar på dagoperation. Anestesin deltar i externa uppdrag på röntgen, mun och käk, ögon, IVA och går på larm som tex traumalarm.  Verksamheten bedrivs dygnet runt och årets alla dagar.

Dina arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska erbjuds du ett omväxlande arbete och är en viktig del i teamarbetet runt patienten och i patientens omvårdnad. Att se och möta patienten som ofta är orolig inför operation ställer stora krav på att inge lugn och trygghet i en högteknologisk miljö.

Du samarbetar nära kollegorna på operation, pre- och postop samt anestesiologer och operatörer.

Våra medarbetare är mycket engagerade och vår litenhet gör att du snabbt skapar dig ett nätverk och bygger relationer, vilket bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen.

När du börjar hos oss erbjuds du ett anpassat introduktionsprogram utifrån dina tidigare erfarenheter. För oss är det betydelsefullt att du som medarbetare ges möjlighet att växa och utvecklas med verksamheten. Det finns möjlighet att delta i ämnesgrupper på avdelningen och delta i utbildningar för att bibehålla en kontinuerlig vidareutveckling och kompetenshöjning.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att arbeta med alla specialiteter i vår verksamhet som är av både elektiv och akut karaktär. Du trivs med att arbeta i team men har också förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Därtill är du positiv, ansvarsfull, flexibel och värnar om både patientsäkerhet, patient och dina kollegor. Du har också en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande, har lätt för att samarbeta med övriga personalkategorier såväl inom An/Op/IVA som med externa aktörer.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/349
Kontakt
  • Li Ljungberg, 0498-268651
Facklig företrädare
  • Sofie Lindström, Vårdförbundet, 0498-268188
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb