Fole skola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Fole skola

Fole skola är en F till 6 skola på norra Gotland. Skolan har bra lokaler med en fin utemiljö som inbjuder till olika aktiviteter. På Fole skola arbetar man tillsammans för att se till att eleverna får så bra utbildning och samarbete mellan olika elevgrupper är ett sätt att öka trivsel och trygghet på skolan. Den lilla skolans format gör att engagerade medarbetare driver arbetet för skolutveckling på alla plan. Fritidshemmet ligger samma byggnad som skolan. Fole skola tillhör Norra Gotlands skolområde, där även Fårösund F-9, Lärbro F-6, och Solklint F-9 ingår.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att planera och genomföra fritidsaktiviteter utifrån läroplanens mål och direktiv. Fritidspersonalen ansvarar för planering och genomförande av rastverksamheten med olika aktiviteter. En viss del av skoldagen jobbar du i klass tillsammans med övriga pedagoger. Är du lärare i fritidshem med legitimation i ett undervisningsämne undervisar du i möjligaste mån i det ämnet.

Vem är du?

Du är legitimerad lärare i fritidshem eller fritidspedagog. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på fritidshem men är du nyexaminerad ser vi till att du får en bra start på din yrkesbana.

Du är bra på att samarbeta. Det visar du genom att främja och utveckla andras idéer. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat. Du delar ansvar för att eleverna ska nå utbildningens mål och hjälper till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Du är bra på att hitta sätt att kompromissa.

Du är bra på att kommunicera. Förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du lyssnar effektivt, håller andra informerade och ger specifik och konstruktiv feedback 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående eller enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/385
Kontakt
  • Susanne Granat-Ahlstrand, 0498-269000
  • Sara Ströberg, 0498-269915
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb