Fastighetsservice Sjukvården

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Fastighetsservice Sjukvården

Fastighetsservice sjukvård ansvarar för drift-, tillsyn och skötsel av delar av det regionala byggnadsbeståndet såsom Lasarettsområdet och Korpenområdet.

På Lasarettsområdet jobbar idag en arbetsledare och åtta fastighetstekniker. På Korpenområdet jobbar idag en arbetsledare, och sex fastighetstekniker. Båda grupperna har en medarbetare i beredskap 24/7.

Enheten utför också mindre kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området samt andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en fastighetstekniker EL med auktorisation eller ECY för att utöka personalstyrkan. Placering kommer vara både på Lasarettet och Korpen utefter behov.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med drift, tillsyn, skötsel, underhåll och reparationer samt viss nyinstallation av elsystem, styr- och regler-, brandlarm-, larm- , tele- och övriga elsystem. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga fastighetstekniska uppgifter som förekommer.

Området innefattar tekniskt komplicerade fastighetstekniska anläggningar som ställer höga krav på kvalitet och säkerhet. Detta sköts mot verksamhet med krav på robust fastighetsdrift utan avbrott.

Du har daglig kontakt med både personal och patienter, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

Beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är erfaren elektriker och yrkesman med minst auktorisation B eller ECY. B-körkort krävs för tjänsten. Din hemadress behöver vara inom 30 minuters radie från Visby lasarett då beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Vi ser det som meriterande om du har auktorisation A eller AL och gärna annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet. Har du vana vid ASSA ARX, RCO och Schneider FX-brandlarm och gärna erfarenhet av 01-nät och tele ser vi även det som meriterande.

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt. Du behärskar svenska språket mycket väl, både i tal och i skrift.

Du genererar innovativa idéer och lösningar som adresserar kundbehovet och överträffar kunders förväntningar. Är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer. Du söker självständigt nya utmaningar inom arbetet och på egen hand initierar aktiviteter och projekt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/390
Kontakt
  • Mikael Ekelöf, 0498268489
  • Samuel Melander, 0498268692
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb