Vuxenutbildningen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Vuxenutbildningen

På Vuxenutbildningen Gotland arbetar vi för att utbilda och kompetensutveckla vuxna. Vi brinner för att ge vuxna nya möjligheter till utbildning och arbete. Flexibilitet, tillgänglighet och individanpassning är våra tre ledord.

Vuxenutbildningen är indelad i tre skolenheter: yrkesutbildningar, grund- och gymnasieutbildningar inklusive anpassad utbildning samt svenska för invandrare. Här finns många olika yrkesroller och vi har tillsammans samma mål: att skapa goda förutsättningar för eleverna att lyckas med sina studier!

Dina arbetsuppgifter

Som lärare på anpassad utbildning för vuxna har du en flexibel yrkesroll där undervisning sker i ämnen och ämnesområden på grundläggande och gymnasial nivå. Du arbetar närmast tillsammans med en samordnare och rektor. Du ingår också i ett arbetslag med andra pedagoger i vårt pedagogiska stöd.

I uppdraget ingår förutom undervisning och planering att tillsammans med samordnare utforma kursutbud och -upplägg, För att möjliggöra att utbildningen når ut till blivande elever kan det också krävas kontakt med andra aktörer som berör målgruppen. Under vissa förutsättningar kan det också finnas möjlighet att undervisa på grundläggande nivå.

Vem är du?

Du har speciallärarutbildning med inriktning intellektuell funktionsnedsättning eller lärarutbildning med specialpedagogisk kompetens.

Vi ser det meriterande om du har kunskap om tecken som stöd och annan alternativ kompletterande kommunikation (AKK).

Vi ser att du har erfarenhet av att undervisa inom olika ämnesområden och ämnen på grundläggande och gymnasial nivå inom de anpassade skolformerna. Meriterande är också erfarenhet av samarbeten med andra aktörer som verkar inom området för målgruppen.

Att vara inlyssnande, relationsbyggande och att ha eleverna i fokus är centralt i din yrkesroll. Du är är också självgående och hittar nya lösningar för de utmaningar som kan uppstå. Du skapar möjligheter för eleverna och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra i kollegiet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/432
Kontakt
  • Magnus Thorell, 0498-203568
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb