Wisbygymnasiet

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Wisbygymnasiet 

Wisbygymnasiet har cirka 1500 elever och ungefär 185 anställda varav runt 170 är lärare. Vi erbjuder 16 nationella program, fem introduktionsprogram och ett riksrekryterande program. På Wisbygymnasiet samarbetar vi och tar gemensamt ansvar så att våra elever når examensmålen. Vi sätter laget framför jaget, ser möjligheter till utveckling och talar gott om varandra.

Undervisningen skapar vi tillsammans, den präglas av delaktighet och variation samt inspirerar till att vilja lära mer.

Wisbygymnasiets vision är:
• Vi är i framkant när det gäller att möta dagens och morgondagens behov i samhället
• Vi har bra hälsa och mår bra i vår skolmiljö
• Vi är platsen för både bildning och utbildning

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett ämnesarbetslag som gemensamt arbetar för att utbilda elever mot uppsatta examensmål. Undervisningen består av såväl praktiska som teoretiska moment. Utbildningen genomförs i nära samarbete med branschorganisationer och är en del av Teknik College Gotland. 

Vem är du?

Vi söker en legitimerad yrkeslärare inom elteknik/teknik, gärna med erfarenhet inom elektrikeryrket. Du har erfarenhet inom elteknik och kan med fördel idag arbeta som elektriker. Tjänsten kräver god datorkompetens. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom nätverksteknik. 

Du som person är samarbetsvillig och samarbetar gärna med andra kollegor. Du uppvisar en god förmåga att motivera eleverna i deras lärande och kommunicerar på ett positivt, lyhört och tydligt sätt.  Du har en helhetssyn på elevens lärande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/439
Kontakt
  • Luis Barnes, 0498269723
Facklig företrädare
  • Håkan Myhrbäck, Lärarförbundet, 0708-249632
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb