Fastighetsservice Visby

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Fastighetsservice Visby

Fastighetsförvaltningsavdelning ansvarar för och förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad.

Fastighetsservice Visby ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet i Visby. Enheten utför även kompletteringsarbeten inom bygg-, el-, och VVS-området och andra förvaltningsuppdrag.

Vi söker nu en fastighetstekniker EL med auktorisation eller ECY.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker-EL ingår du i ett väl inarbetat arbetslag med stor lagkänsla, kunskap och erfarenhet. Du kommer att arbeta med drift, nyinstallation och felsökning, men även tillsyn, skötsel, förebyggande underhåll och reparationer av elsystem, styr- och regler-, brandlarm-, larm- och övriga elsystem. Dina arbetsuppgifter inbegriper även att utföra verksamhetsanknutna tjänster inom kompetensområdet på uppdrag från våra interna verksamheter. Delegerat el-ansvar och beredskapsarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Vem är du?

Du som söker är erfaren elektriker och yrkesman med minst auktorisation B eller ECY. Du har dokumenterad erfarenhet av ovan beskrivna eller liknande arbetsuppgifter. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt. Du behöver även behärska svenska språket mycket väl både i tal och i skrift då arbetet kräver förståelse för säkerhetsföreskrifter samt innebär mycket kundkontakt. Tjänsten kräver innehav av körkort klass B.

Kompetens inom brandlarm, kort- och kodlås, larmsystem och styrsystem ser vi som meriterande.

Vi söker dig som är initiativrik och handlingskraftig i ditt arbete. Du är självgående och kan jobba självständigt under ansvar men har också lätt för att samarbeta med andra. Det är viktigt att du är ansvarstagande i ditt uppdrag och att du är bra på kundbemötandet. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/442
Kontakt
  • Johan Andersson, enhetschef Fastighet och drift, 0498269272
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb