Förvaltningsenheten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Förvaltningsenheten

Till förvaltningsenheten söker vi nu dig som vill jobba med att utveckla Regionens fastighetsbestånd till gagn för alla Gotlands medborgare. Du kommer tillhöra en flexibel och framåt grupp som sätter kunden i fokus. Region Gotlands Byggnadsbestånd omfattar sjukhus, skolor, förskolor, lokaler för omsorgens verksamhet, administrativa lokaler med mera. Till förvaltningsenheten söker vi nu en fastighetsförvaltare.

Dina arbetsuppgifter

Som förvaltare är du ansvarig för delar av våra fastigheter och kontakten med våra kunder och brukare. I dina uppgifter ingår att möta kundernas/hyresgästernas behov av service och stöd i alla typer av lokalfrågor. Tillsammans med våra hyresgäster utvecklar och anpassar vi Region Gotlands fastigheter.

I rollen företräder du förvaltningarna vid extern inhyrning samt är beställare vid byggprojekt. Du har även budgetansvar för driften och ser till att lagar och förordningar följs. Ekonomiska frågor är en stor del av arbetet varför god ekonomisk kunskap är ett krav i tjänsten.

Då du verkar som beställare av fastighetsskötseln och ansvarar för kvalitetssäkringen, kommer du att kunna påverka utvecklingen av fastighetsdriften och om/tillbyggnader.

Som en av sex förvaltare kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare inom enheten. Arbetet är omväxlande med nya utmaningar hela tiden. Vi ser kompetensutveckling som en viktig framgångsfaktor i våra team och vill att du ska kunna utvecklas tillsammans med oss.

Vem är du?

Du som söker har utbildning inom ekonomi eller fastighetsjuridik eller lämplig utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet från området. Har du förhandlingsvana är det meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet inom fastighetsbranschen inom förvaltning.

Som person är du driven och nyfiken på att lära, har god samarbetsförmåga och förmågan att kunna kommunicera enkelt och tydligt. Du ska trivas med att arbeta i grupp men naturligtvis också kunna driva frågor självständigt. Du är noggrann, engagerad, utåtriktad och kan argumentera för dina idéer. För oss står kunden i centrum. Kundfokus och affärsmässighet är tillsammans med kvalitetsutveckling och resultatansvar nyckelord i arbetet.

Stor vikt fästs vid personlig lämplighet där vilja till utveckling värdesätts

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/445
Kontakt
  • Michael Modin, 0498-269219
  • Björn Sandqvist, 0498269215
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb