Kirurgi & urologi, slutenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Kirurgi & urologi, slutenvård

Vill du vara med och utveckla vår avdelning då vi jobbar med ständiga förbättringar? På avdelningen bedrivs både akut och planerad vård inom kirurgiska och urologiska specialiteter. Om du är kunskapstörstig och vill ha bred kompetens inom kirurgisk omvårdnad så är kanske just du vår nya undersköterska.

Vi har en trevlig arbetsgrupp och har alltid roligt på jobbet. Vi jobbar med patienten i centrum och strävar efter kirurgisk vård av hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska på vår avdelning ingår du som en i teamet kring patienten. Du är behjälplig vid personlig omvårdnad då det behövs och bistår bland annat vid förberedelser till operation och röntgen. Som undersköterska ansvarar du också för de kontroller, såromläggningar och provtagningar som ska utföras. Det är ett mycket varierande arbete och ger en bred kompetens i omvårdnadsområdet.

Vem är du?

Du är utbildad undersköterska med bevis om skyddad yrkestitel. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård och gärna erfarenhet av ovan nämnda specialiteter.

Du är en öppen person som är flexibel och positivt inställd till nya utmaningar och arbetsuppgifter. Du har lätt att ställa om vid oförutsedda händelser och vill arbeta på en arbetsplats där man aldrig vet hur dagen kommer se ut.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/450
Kontakt
  • Jenny Karlsson, enhetschef, 0498-268694
  • Caroline Harlevi, biträdande enhetschef, 0704477837
Facklig företrädare
  • Elisabeth Knagg, Kommunal, 0498-268156(avdelningstelefon)
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb