Tjelvarskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Tjelvarskolan

Skolan ligger i norra Visby och omfattar förskoleklass, grundskola år 1–6 och skolbarnsomsorg. Skolan är organiserad i två arbetsenheter med cirka 35 medarbetare. Fritidshemmen är uppdelade där förskoleklassens barn går tillsammans med årskurs 1 samt att årskurs 2 och 3 är tillsammans på samma fritidshem. Barnen i årskurs 4-6 går också på samma fritidshem.

Till Tjelvarskolan ska alla barn komma med glädje och känna sig trygga. Eleverna uppmuntras till nyfikenhet och lust att lära. De ges goda förutsättningar för att utvecklas till självständiga, ansvarstagande och kreativa människor. För att lyckas i ditt uppdrag tar du i alla situationer barnens perspektiv och arbetar utifrån läroplanens värdegrund och syn på lärande. Som lärare förbereder du eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling.

Vi jobbar med hälsofrämjande skolutveckling med bland annat pulsträning. Vi jobbar även systematiskt med läs – och skrivutveckling eftersom en god läsförmåga är grunden för livslångt lärande och en hög livskvalitet.

Om du vill veta mer om vår skola så kan du hitta mer information på vår hemsida på följande länk https://www.gotland.se/tjelvarskolan

Vi söker nu en förskollärare till vår förskoleklass till höstterminen. Välkommen till oss på Tjelvarskolan!

Dina arbetsuppgifter

Som förskoleklasslärare på Tjelvarskolan driver du tillsammans med arbetslaget den pedagogiska utvecklingen på skolan. Du planerar, bedriver, utvecklar och följer upp undervisningen utifrån elevernas behov, skolans läroplan och förvaltningens systematiska kvalitetsarbete.

På Tjelvarskolan ser vi att samarbete kring elevernas hela dag är en förutsättning för att skapa helhet och trygghet för såväl elever som vuxna. Förutom jobbet i förskoleklass så kommer du också ha del av din tjänst på barnens fritidshem. Därför satsar vi på att utveckla samarbetet mellan skola och fritidshem så att allas olika kompetenser skall kunna tas tillvara. Då fritidspersonalen ingår i ett team och är delaktiga hela skoldagen kan fritidshemmet erbjuda en verksamhet i god balans mellan kunskap, värdegrund och omsorg.

Vem är du?

Vi söker dig som är behörig och legitimerad förskollärare. Vi vill att du bifogar examensbevis och legitimation till din ansökan.

Vi tror att du som söker vill bidra med dina kunskaper och ditt engagemang för att skapa en lärmiljö som möjliggör detta. Du är bra på att skapa goda relationer med såväl vårdnadshavare och elever såväl som kollegor. Du har dessutom förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt arbeta med andra kollegor i ämnesövergripande projekt. Vi ser också framemot att du skall bidra till skolans systematiska kollegiala lärande med dina kunskaper och erfarenheter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/452
Kontakt
  • Ingemar Andersson, 0498269078
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb