Äldreomsorg särskilt boende

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Terra Nova äldreboende

Region Gotland bedriver äldreboende i egen regi på 6 orter på Gotland. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser.  Verksamheten arbetar i enlighet med den palliativa vård filosofin, där den boendes behov sätts i centrum. Arbetet planeras och genomförs utifrån Region Gotlands värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Äldreboendet på Terra Nova har 60 platser varav 30 är demensboende och 30 är somatiska boendeplatser. Boendet är beläget i östra Visby med närhet till staden och naturen runt knuten.

Boendet övergår från privat utförare till Regionens egen regi i slutet av 2024. 

I Region Gotland erbjuds du ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi värnar om arbetsmiljön både för dig, dina medarbetare och för de boende på äldreboendet. Du erbjuds kompetensutveckling och friskvård. 

Nu söker vi fem nya medarbetare till oss på Terra Nova äldreboende med start från 1 november 2024.

Dina arbetsuppgifter

Vi utgår från Individens Behov i Centrum (IBIC), vilket innebär ett förhållningssätt där de boende ges en trygg och meningsfull vardag, genom olika aktiviteter och ett vänligt bemötande.

I ditt uppdrag ingår omvårdnads- och serviceuppgifter så som personlig omvårdnad, delegerade HSL-insatser, kontaktmannaskap, kontakt med anhöriga, hushållsbestyr och olika aktiviteter utifrån behov.

Du arbetar efter ett grundschema med arbetstid förlagd dagtid, kvällstid och varannan helg.

Vem är du?

Söker du tjänsten som undersköterska har du en utbildning inriktning undersköterska. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom omvårdnadsyrket. Från den 1/7-23 så är titeln undersköterska en skyddad yrkestitel, du behöver därmed uppvisa intyg ifrån Socialstyrelsen.

Söker du som boendeassistent så har du genomfört en gymnasial utbildning. Det är meriterande med någon form av utbildning med inriktning mot vård och omsorg, exempelvis vårdbiträde, och gärna med erfarenhet från omvårdnadsarbete. Intresse av fortbildning uppmuntras.

Som person har du förmåga att anpassa ditt förhållningssätt till olika individers situation och ser de dagliga utmaningarna och förändringarna som spännande och utvecklande. Du är öppen för att prova nya arbetssätt och deltar aktivt i utvecklingsarbetet både självständigt och som en del av ett team. Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket i både tal och skrift då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Urval sker löpande så varm välkommen med din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 november 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/463
Kontakt
  • Carolin Törnberg, enhetschef, 0704479324
  • Maria Kronqvist, enhetschef, 0705650487
  • Hanna Björkqvist, rekryterare, 0498-203574
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb