Folkhögskolan Fårösund

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Folkhögskolan Fårösund

Välkommen till Gotlands folkhögskola Fårösund – en plats för utveckling, lärande och skapande.
Gotlands folkhögskola har, som alla folkhögskolor i Sverige, ett uppdrag att bedriva en verksamhet som syftar till att nå de folkbildningsmål som staten fastställt.
Dessa är att:
• Stödja verksamhet som bidrar till att stärka och utveckla demokratin.
• Bidra till att göra det möjligt för en ökad mångfald av människor att
påverka sin livssituation och skapa engagemang att delta i samhällsutvecklingen.
• Bidra till att utjämna utbildningsklyftor och höja utbildnings- och bildningsnivån
i samhället.
• Bidra till att bredda intresset för och delaktigheten i kulturlivet.
Folkhögskolan finns i Hemse och Fårösund. Folkhögskolan arbetar med att utveckla människor och deras färdigheter och kunskaper, där bildning är en viktig del av uppdraget.

Gotlands folkhögskola i Fårösund har utbildningar inom socialpedagogik, film crew, story och skrivarlinjen. Skolan har egen restaurang och internatboende. Mångfald och inkludering gör Gotlands folkhögskola till en spännande mötesplats med många olika perspektiv och kunskaper.

Vi möter varandra och vår omvärld med nyfikenhet. Genom nyfikenhet och att fråga ökar vi vår kunskap och växer som människor. Vi arbetar för att stärka och skapa många arenor för delaktighet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en kock till Gotlands folkhögskola på Fårösundsenheten. I köket på Fårösundsenheten ingår du i ett arbetslag med en 1:e kock och ett måltidsbiträde. Tillsammans arbetar ni med att ansvara för frukost, lunch och fika för deltagare, personal och utomstående.

Som kock på Gotlands folkhögskola är du en del av hela skolans verksamhet och bidrar till hela skolans aktiviteter och gemensamma utveckling. I tjänsten ingår planering med meny och beställningar och att kunna ansvara för att maten håller en god kvalitet.

Vem är du?

Du är utbildad kock och vi ser att du har flerårig erfarenhet av kockyrket.

Det är meriterande om du har erfarenhet av vegansk och vegetarisk matlagning. Vi ser det även meriterande om du erfarenhet av köksekonomi och erfarenhet av både storkök och restaurangkök.

Du har god kunskap om livsmedelshantering och livsmedelshygien. Du har god kunskap om allergener. Du är bra på kundkontakt och har god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön semestertjänst
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40/v
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/465
Kontakt
  • Björn Sölvhammar, 0704476739
  • Martin Stuxgren , 0704476895
Facklig företrädare
  • Erik Johansson, Kommunal. Huvudskyddsombud., 0707888016
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb