Äldreomsorg särskilt boende

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Terra Nova äldreboende

Vi som arbetar inom äldreomsorgen har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv. Verksamheten arbetar i enlighet med den palliativa vårdfilosofin. Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Äldreboendet på Terra Nova är ett boende med 60 platser varav 30 är för demensboende och 30 är särskilda boendeplatser. Boendet är beläget på Terra Nova i Visby med ändamålsenliga lokaler och en stor trädgård.

Då boendet övergår från privat utförare till Regionens egen regi i slutet av 2024 söker vi dig som brinner lite extra för utvecklingsarbete och att du vill arbeta aktivt med utbildning och kvalité i verksamheten.

Nu söker vi två sjuksköterskor till oss med start från den 1 oktober 2024. Vi erbjuder dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du kan utvecklas i din yrkesroll.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor har du förutom det patientnära arbetet med undersökningar, bedömningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen att säkerställa en god omvårdnad.

Tillsammans med enhetschef leder du det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef, rehabiliteringspersonal och omvårdnadspersonal på boendet samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregistren. Då arbetet är verksamhetsnära innebär det även att du har en nära och god kontakt med de boende och deras närstående. 

Du arbetar dagtid måndag till fredag samt var fjärde helg.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har specialistutbildning med inriktning mot äldre, erfarenhet av äldreomsorg eller liknande verksamhet samt att ha arbetat med kvalitetsregister så som Senior Alert, Palliativa registret och BPSD.

Du är prestigelös och trivs både i team och med självständigt arbete. Du är öppen för kollegialt lärande och bidrar aktivt till verksamhetens utveckling med tankar och idéer. Flexibilitet och förmåga att hantera förändringar är viktigt, liksom att kunna planera och prioritera arbetsuppgifter effektivt. Du har en helhetssyn och kan styra och följa upp verksamheten utifrån uppsatta mål och ekonomiska ramar. Tydlig kommunikation på svenska är avgörande då allt arbete och dokumentation sker på svenska. Samarbetsförmåga och engagemang är också egenskaper vi värdesätter högt.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 oktober 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/466
Kontakt
  • Carolin Törnberg, enhetschef , 0704479324
  • Maria Kronqvist, enhetschef , 0705650487
  • Hanna Björkqvist, rekryterare , 0498-203574
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb