Omsorg om personer med funktionsnedsättning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Omsorg om personer med funktionsnedsättning

Inom omsorgen hjälper vi personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Vi arbetar för att underlätta och stödja våra brukare till att klara det praktiska i vardagen. Målet är att de skall få ett så självständigt liv som möjligt.

Att jobba som personlig assistent innebär att varje dag få göra skillnad för en annan människa. Som personlig assistent stödjer du den assistansberättigade med olika saker i vardagen.

Nu söker vi en personlig assistent till en kund på mellersta Gotland.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som personlig assistent är ett roligt och varierande arbete där du tillsammans med brukaren utför de aktiviteter som brukaren tycker är roliga och trivs med. Som personlig assistent arbetar du hemma hos brukare som har beviljats personlig assistans enligt LSS.

Som personlig assistent stöttar du brukaren i deras egna hem med exempelvis omvårdnad, hantering av hjälpmedel och personlig hygien. Du utför även aktiviteter ihop med brukaren utanför hemmet som exempelvis handel, sociala tillställningar eller andra aktiviteter som brukaren tycker om att göra. En god fysik är att föredra eftersom det förekommer fysiskt ansträngande arbetsuppgifter.

Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta med en kvinna som behöver stöd och hjälp i sin dagliga livsföring.

Du kommer att vara schemalagd dag/kväll.

Vem är du?

Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor. Du är ansvarsfull, initiativtagande och lyhörd för brukarens behov. Du är samarbetsvillig och arbetar ihop med brukaren som ett lag. Du är självständig och trygg i din roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du är utbildad personlig assistent, socialpedagog, barnskötare eller har en utbildning inom omvårdnad.

Det är meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent eller inom omsorg om personer med funktionsnedsättning, inom barnomsorgen eller inom vården. Det är önskvärt att du har körkort.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Vid kallelse på intervju ska du visa upp dokumentation på att du får lov att arbeta i Sverige. Giltig dokumentation är pass eller personbevis, länk till skattemyndigheten: Beställ personbevis.

Innan anställning behöver du inkomma med belastningsregister, länk till belastningsregistret: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst.

Urval kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/479
Kontakt
  • Philip Johansson, enhetschef, 0762878065
  • Hanna Björkqvist, rekryterare , 0498-203574
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb