Stuxgården

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Stuxgården 

Vi som arbetar inom äldreomsorgen har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv. Verksamheten arbetar i enlighet med den palliativa vårdfilosofin. Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Stuxgården är ett boende med 36 platser varav 24 är för demensboende och 12 är särskilda boendeplatser. Boendet är vackert beläget i Fårösund med utsikt över sundet till Fårö med ändamålsenliga lokaler och en fin trädgård. Nu söker vi en sjuksköterska till oss!

Vi erbjuder dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du kan utvecklas i din yrkesroll. Vi jobbar i team och har en erfaren medarbetargrupp där vi värnar om arbetsmiljön. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och friskvård.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor har du förutom det patientnära arbetet med undersökningar, bedömningar, information och rådgivning även en viktig roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen.

Tillsammans med enhetschef leder du det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef, rehabiliteringspersonal och omvårdnadspersonal på boendet samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregistren. Då arbetet är verksamhetsnära innebär det även att du har en nära och god kontakt med de boende och deras närstående. 

Vi på norra Gotland har ett nära teamarbete och kollegialt utbyte mellan Stuxgården i Fårösund, Kilåkerns äldreboende i Slite och Tingsbrogården i Bro, och vi arbetar aktivt med att utveckla detta samarbete. Bland annat hjälper vi varandra vid frånvaro samt på helgerna.

Du arbetar dagtid måndag till fredag samt var fjärde helg.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har specialistutbildning med inriktning mot äldre, erfarenhet av äldreomsorg eller liknande verksamhet samt att ha arbetat med kvalitetsregister så som Senior Alert, Palliativa registret och BPSD.

Som person är du prestigelös, kan arbeta såväl självständigt som i team med alla våra olika yrkeskategorier. Vidare är du öppen för kollegialt lärande och deltar aktivt med tankar och idéer till verksamhetens utveckling. Du är öppen för förändringar och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, känner dig trygg i din roll och har en helhetssyn. Du har även vilja och förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån våra mål och ekonomiska ramar.

Du kommunicerar på ett klart och tydligt sätt och är trygg i det svenska språket då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och engagemang.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fårösund
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/518
Kontakt
  • Kerstin Markgren, chef , 0498-204528
  • Margita Lovén, rekryterare, 0498-203575
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb