Vårdcentralen Slite

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Vårdcentralen Slite

Vårdcentralen Slite – en liten enhet med stort hjärta!

Här arbetar du tillsammans med engagerad personal med en teamkänsla utöver det vanliga som får verksamheten att blomma och utvecklas. Att göra vården lika bra för alla, oavsett diagnosgrupp, är en stark strävan hos oss.

På vårdcentralen arbetar ett 15-tal medarbetare i olika professioner. Vi erbjuder våra patienter bland annat sedvanliga läkarmottagningar, distriktssköterskemottagningar och undersköterskemottagning men även mottagningar inom diabetes, demenssjukdomar, hjärtsvikt, Astma/KOL, Inkontinensvård och levnadsvanor. Vi har som enda vårdcentral på Gotland medicinsk fotvårdsterapeut. Vi har ett Psykosocialt Team där läkare, samtalsbehandlare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabkoordinator arbetar tillsammans med behandlingsinsatser mot psykisk ohälsa, förebygga långtidssjukskrivningar samt för att främja snabb återgång till arbetet.

Som glesbygdsvårdcentral hanterar vi många akutbesök gällande bland annat bröstsmärta och sårskador. Vill du arbeta i en primärvård i framkant har du kommit rätt! Att arbeta i Slite innebär en rolig, lärorik och givande arbetsplats omgiven av vacker miljö med närhet till havet.

Dina arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska på Vårdcentralen Slite är ditt arbete varierat och du har ett nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen.

Du arbetar bland annat med mottagningsarbete både individuellt och i team och med telefonrådgivning.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har specialistutbildning som distriktssköterska, eller utbildning inom diabetesvård, demenssjukdomar, inkontinensvård, Astma/KOL, spirometri, hjärtsvikt, levnadsvanor och/eller telefonrådgivning.

Vi värdesätter erfarenhet av tidigare arbete på vårdcentral, liksom erfarenhet inom diabetesvård, demenssjukdomar, inkontinensvård, Astma/KOL, spirometri, hjärtsvikt, levnadsvanor eller telefonrådgivning.

Du som söker är nytänkande, serviceinriktad och kommunikativ. Du är van att arbeta i team men också självständigt. Vidare tror vi att du är trygg i din yrkesroll, är positiv till nya utmaningar och har ett stort engagemang.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Slite
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/541
Kontakt
  • Viktoria Vahlgren, Enhetschef, 0498-268511
  • Margareta Pettersson, Distriktssköterska, margareta.pettersson@gotland.se
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-07-14
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb