Logopedmottagningen Korpen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Logopedmottagningen Korpen

Logopedmottagningen ingår i kommunikationsenheten i resursområde habilitering/rehabilitering inom primärvården. I kommunikationsenheten ingår också got-it resurscenter, hörselvård, syncentral och tolkcentral. På logopedmottagningen arbetar i dag ett härligt gäng med hög kompetens och mycket erfarenhet.

Möjlighet till mentorskap och god introduktion finns.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad logoped och vill arbeta som logoped 65% på logopedmottagningen och 35% på habiliteringen.

På logopedmottagningen kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom barnlogopedi såsom behandling och bedömning av barn med försenad tal- och språkutveckling.

På habiliteringen handlar det om bedömningar och insatser kring språk- och kommunikationssvårigheter och ät- och sväljsvårigheter samt förskrivning av kommunikationshjälpmedel​.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad logoped gärna med erfarenhet och kompetens inom framför allt barnspråk men även inom habilitering.

Meriterande är erfarenhet av arbete med barn med olika språkliga diagnoser.

Dina kunskaper i svenska är god, både i tal och skrift. Du är noggrann och har en god förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240902
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/542
Kontakt
  • Renée Adlertz, 0498-268472
Publicerat 2024-06-18
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb