Rehabilitering Internmedicin

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Rehabilitering Internmedicin

Region Gotland är den enda regionen i Sverige som har kommunala-, hälso- och sjukvårdsuppgifter och regionalt utvecklingsansvar i en och samma organisation. .

På Visby lasarett finns avdelningar, både inom den opererande och medicinska vården samt många mottagningar varav arbetsterapeut bemannar alla avdelningar och några mottagningar. Lasarettet har ett nära samarbete med bland annat Nya Karolinska Sjukhuset.

Visby lasarett är vackert beläget vid havet och under sommaren utökas patientklientelet med turister från när och fjärran. Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt idrotts- och kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en engagerad arbetsgrupp bestående av arbetsterapeuter och fysioterapeuter med hög kompetens och bred erfarenhet. Möten med patienter, bedömning och träning är dagliga arbetsuppgifter liksom dokumentation och förskrivning samt utprovning av hjälpmedel. Samarbete över yrkesgränserna sker löpande för att säkra patientsäkerhet och patientflöde. Utöver personalen på lasarettet har vi regelbunden kontakt även med med hjälpmedelskonsulenter, öppenvården och hemsjukvårdens rehabpersonal.

På några avdelningar ingår du i teamronden.

Placering sker utifrån din kompetens och erfarenhet. Urval sker löpande under ansökningstiden, så lämna gärna in din ansökan redan nu. Som vikarie kan du få visst stöd med boende via Bostadsservice.

Vem är du?

Vi ser att du som söker är legitimerad arbetsterapeut.

Intresse, kompetens och erfarenhet av slutenvård är meriterande, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel samt kunna arbeta självständigt.

Du som söker bör vara intresserad av att bemöta människor i varierade situationer, kunna vara lugn, pedagogisk och trygg i din yrkesroll och se lösning och förbättring som en naturlig del av arbetet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vi har behov av vikarier från mitten av juni till slutet av augusti. Vikariatets längd och omfattning sker efter överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Heltid eller enligt överenskommelse
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/161
Kontakt
  • Jessika Creutz, enhetschef/arbetsterapeut , 070-4476882
  • Lina Botvalde, samordnare/fysioterapeut, 070-0832462
Publicerat 2023-02-06
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb