Hemtjänsten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Hemtjänsten

Region Gotland erbjuder sina medborgare valfrihet inom hemtjänsten (LOV), där Hemtjänsten Region Gotland är den största utföraren och ingår i Socialförvaltningen. Vi har ett viktigt och givande uppdrag att ge stöd till människor i deras hem och i deras vardag. Avdelningen är en effektiv konkurrenskraftig utförarorganisation med professionella medarbetare i ständig utveckling. Våra grundläggande värderingar är delaktighet, förtroende och omtanke.

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare är du central i hemtjänstavdelningens utvecklingsarbete och arbetar nära avdelningschefen. Du kommer att planera,  genomföra och följa upp de aktuella utvecklings- och kvalitetsarbeten inom personal, ekonomi och kvalitet som rör avdelningen.

Som verksamhetsutvecklare tar du fram resultat och analyser och fungerar som rådgivare till ledningsgruppen.

Du sprider kunskap och erfarenheter inom området och deltar i arbetet med avdelningarnas kompetensutveckling och planering av utbildningsinsatser. Du kommer också att arbeta med processkartläggning, riskanalyser, Lex Sarah-utredningar, upphandlingar och omvärldsbevakning. Du kommer att vara underställd avdelningschef och ingå i avdelningens gemensamma stab.

Hos oss får du ett varierande arbete med stimulerande arbetsuppgifter, där du blir en del i en större helhet och där vårt uppdrag bidrar till att göra vardagen bättre för alla våra brukare och där din utveckling blir vår framgång.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom områden som socialt arbete, ledarskap, kvalitet, organisation eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. B-körkort är ett krav. Du har erfarenhet av att arbeta med utvecklings- och kvalitetsarbete, gärna inom omvårdsverksamhet. För att lyckas som verksamhetsutvecklare ser vi att du trivs med att arbeta i en verksamhet i förändring och har förmågan att se helhet och sammanhang. Du har erfarenhet av att leda processer, projekt och samverkansarbete. 

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du att ha ett nära samarbete med ledningsgruppen och övriga medarbetare inom avdelningen, samtidigt som du kommer att behöva ta initiativ och leda olika former av utvecklingsarbete. Därför behöver dina egenskaper som samarbetsförmåga och självständig drivkraft vara starka. Din kommunikativa förmåga skall vara pedagogisk och väl utvecklad i både tal och skrift.

Din kompetens och erfarenhet är viktig men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/379
Kontakt
  • Magnus Björk, 0498-263458
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb