Hemsjukvården

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Hemsjukvården

Målet med hemsjukvården är samverkan för god och säker vård samt att patienter ska känna sig trygga och väl bemötta. Hemsjukvården är uppdelad i multiprofessionella team med distriktssköterskor/ sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor. Hemsjukvården på Gotland är en enhet med driv och hög utvecklingstakt.

Vi söker nu dig som är distriktssköterska / sjuksköterska och som kan tänka dig jobba hos oss i sommar dagtid, kvällar eller nätter. 

Dina arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska inom hemsjukvården genomför du planerade och ibland akuta insatser inom ditt geografiska ansvarsområde. Möjlighet finns att utgå från Visby, Hemse eller Slite.

Arbetet är fritt och självständigt och du planerar själv dina dagar i samråd med dina kollegor. Du har förutom det patientnära arbetet, med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med arbetsterapeut och fysioterapeut i ditt multiprofessionella team men också med baspersonalen ute i hemtjänsten och med läkare i primärvården. Arbetet innebär även täta kontakter med övriga externa vårdgivare och företrädare för patienten.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av yrket. Körkort erfordras.

Du är trygg i att fatta självständiga beslut och bedömningar, prioritera utifrån situation och van vid att arbeta i nära samarbete med andra. Förutom god samarbetsförmåga är du relationsinriktad och i mötet med patienter och kollegor.

Tillsättning kommer ske löpande. 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde sommar 2024 enligt överenskommelse
Löneform Timlön / månadslön enligt överenskommelse
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 2 - 12 veckor
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1275
Kontakt
  • Josefina Rustas, 0498-204224
  • John Jansson, 0498-204454
Facklig företrädare
  • Kerstin Pettersson, Vårdförbundet, 0498-204356
Publicerat 2023-12-18
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb