Kirurgi & urologi, slutenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Kirurgi & urologi, slutenvård

Välkommen till en rolig, lärorik och varierad arbetsplats med en fantastisk arbetsgrupp!

Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta på kirurgisk och urologisk slutenvårdsavdelning. Här bedrivs akut och elektiv vård inom urologi och kirurgiska specialiteter där även bröst, öron-näsa-hals ingår och ögon. Vi fungerar också som Gotlands traumaavdelning. Som sjuksköterska hos oss får du därför en bred kompetens inom kirurgisk omvårdnad.

Vi arbetar på olika sätt för att stärka den kirurgiska omvårdnaden för att skapa en attraktiv arbetsplats och en säkrare vård för patienten. På avdelningen finns en klinisk omvårdnadsledare som fungerar som stöd till dig som sjuksköterska i de utmaningar du kan ställas inför och som också fungerar som operativ arbetsledare. Detta är för att säkerställa hög omvårdnadskompetens och god patientsäkerhet.

Vi ger dig möjlighet att fördjupa dig inom olika områden och vi uppmuntrar nya idéer. Vi vill att du ska fortsätta utvecklas i din roll liksom att du är delaktig i utvecklingen av verksamheten för att uppnå den bästa vården för våra patienter. Vi erbjuder regelbunden fortbildning på avdelning samt olika relevanta utbildningar på annan ort.  

Vi erbjuder friskvårdstimme en gång i veckan eller friskvårdsbidrag. Vi erbjuder möjlighet att åka på utbildningar och konferenser relevanta för verksamheten. 

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kirurg- och urologavdelningen samarbetar du nära undersköterskan liksom med ditt team bestående av läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator.

Tillsammans arbetar ni med fokus på patienten och utifrån dennes behov. Du är en nyckelperson på avdelningen och har omvårdnadsansvar om patienten. Arbetsuppgifterna varierar stort och är ofta medicintekniska.

Vi erbjuder alla sjuksköterskor utbildning inom traumavård. 

Vi söker sjuksköterskor för rotationstjänstgöring, dag och kvällstjänstgöring samt nattjänstgöring. 

Väljer du att jobba natt eller rotationstjänstgöring så erbjuds tilläggsersättning utöver OB-tillägget. Detta är; 

  • 300 kronor per vardag natt
  • 425 kronor per helgnatt
  • 750 kronor per storhelgsnatt

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ovan nämnda specialiteter.

Vi söker dig som är intresserad av kirurgisk omvårdnad och uppskattar ett varierat arbetstempo. Du tycker det är roligt med medicinsktekniska moment och har lätt för teamarbete.

Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, bidrar till och tillvaratar teamets samlade kompetens i
samarbetet med övriga professioner. Du är kommunikativ och förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du är initiativtagande och förutser problem, du utvecklar alternativa planer och aktiviteter och ser utvecklingsmöjligheter för både verksamhet och din egen utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/546
Kontakt
  • Jenny Karlsson, enhetschef, 0498-268694
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-08

Tillbaka till lediga jobb