Barn- och ungdomsavdelning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Barn- och ungdomsavdelning

Som enda barn- och ungdomsavdelning på Visby lasarett vårdar vi patienter i åldrarna 0-20 år inom alla vårdspecialiteter. Vi har sju vårdplatser för inneliggande patienter inom barnmedicin, barnkirurgi och barnortopedi liksom öron och ögon. På enheten har vi också en neonatalenhet med fyra vårdplatser där vi vårdar för tidigt födda barn och barn som är eller blir sjuka i nyföddhetsperioden.

Vi söker nu två barnsköterskor/undersköterskor till vårt team!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet på barn- och ungdomsavdelningen innebär sedvanligt omvårdnadsarbete på vårdavdelning. Fokus ligger på barnet men vi lägger även stor del av arbetet på att samarbeta med föräldrar samt anhöriga för att göra omvårdnaden och sjukhusvistelsen så trygg och säker som möjligt. Som barnsköterska/undersköterska arbetar du nära familjen och blir en nyckelperson i omvårdnadsarbetet. I arbetsuppgifterna ingår också en del vårdnära serviceuppgifter. Du arbetar i nära relation med sjuksköterskor, läkare och andra personer i vårdkedjan.

Vem är du?

Du som söker är utbildad barnsköterska/undersköterska och har några års erfarenhet inom yrket. Tidigare erfarenhet av arbete med sjuka barn eller på neonatalvårdavdelning är meriterande.

Du är professionell och lyhörd i dina kontakter med barnen och deras anhöriga och har förmågan att anpassa din kommunikation utifrån deras ålder och behov. Du har lätt för att samarbeta med andra funktioner i teamet och delar med dig av kunskap och erfarenhet. Vi ser det som en självklarhet att du har förmågan och viljan att vara med och utveckla verksamheten och att du gärna bidrar med nya idéer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/547
Kontakt
  • Eva Myntti Hedvall, Enhetschef, 0498-268228
Facklig företrädare
  • Eva Granholm, Kommunal, eva.granholm@gotland.se
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-14

Tillbaka till lediga jobb