Humlegårdens förskola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Humlegårdens förskola

Västra Visbys Förskolor består av följande enheter; Asken, Humlan, Linden och Törnekvior. Förskolorna ligger alla centralt i Visby. Området leds av ett ledningsteam bestående av rektor, biträdande rektor och specialpedagog.

Till vårt område söker vi nu nya kollegor för ett lärorikt, omväxlande och roligt jobb, där ni får arbeta tillsammans med oss för barnens framtid.

Dina arbetsuppgifter

Som barnskötare är du en del av ett pedagogiskt arbetslag av förskollärare och barnskötare. I ditt uppdrag som barnskötare kompletterar du förskolläraren i arbetet med att planera, bedriva, utveckla och följa upp undervisningen utifrån barngruppens behov, förskolans läroplan och förvaltningens kvalitetsarbete.

Som en del av förskolans arbetslag är du med och utformar förskolans pedagogiska miljöer samt är delaktig i arbetet kring utvecklingssamtal, föräldramöten och samverkan mellan hem och förskola. Tillsammans skapar vi en förskola av hög kvalité som barn och föräldrar kan se tillbaka på som en positiv och utvecklande tid i familjens liv. I rollen kan det komma att ingå handledning av elever från barn - och fritidsutbildningen som gör praktik i vår verksamhet. Det ingår arbete med barn i behov av särskilt stöd, där också samverkan med andra aktörer är aktuellt.

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven yrkesutbildad barnskötare med en avslutad barn och fritidsutbildning.

Du behöver även ha en digital kompetens, både för ditt eget arbete och för arbetet med barnen. Erfarenhet av vår verksamhet inom förskolan i Region Gotland är meriterande.

Som person ska du ha mycket god samarbetsförmåga och kan vara tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är lyhörd, nyfiken och utvecklingsinriktad. Du tar initiativ, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du ska ha barnen fokus och tilltro till deras förmåga och kompetens. Du förstår och behärskar svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230814
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/335
Kontakt
  • Petra Larsson, 0498269432
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb