Förvaltningsenheten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Förvaltningsenheten

Till Förvaltningsenheten söker vi nu personer som vill jobba med att utveckla Regionens fastighetsbestånd till gagn för alla Gotlands medborgare. Du kommer tillhöra en flexibel och framåt grupp som sätter kunden i fokus.

Region Gotlands Byggnadsbestånd omfattar sjukhus, skolor, förskolor, lokaler för omsorgens verksamhet, administrativa lokaler m.m.

För oss står kunden i centrum. Kundfokus och affärsmässighet är tillsammans med kvalitetsutveckling och resultatansvar nyckelord i arbetet.

Inom enheten arbetar tekniker, ingenjörer, handläggare och förvaltare som administrerar hyresfrågor, lokalsamordning, periodiskt underhåll, driftoptimering, mindre ombyggnadsprojekt och mycket annat.

Dina arbetsuppgifter

Som larmingenjör medverkar du i genomförandet av projekt och uppdrag inom brandlarm, inbrottslarm och passagesystem och följer regelverket i LOU. Dessutom planerar, beställer och följer du upp avtal, gör servicebesök och revisioner inom ansvarsområdet. Tillsammans med andra förvaltningar och avdelningar gör du utredningar kring säkerhetsfrågor.

Du är också ansvarig för tillämpning av Lagen om Skydd mot Olyckor (LSO) och är den som är systemansvarig för vårt överordnade brandlarmsystem. Du arbetar ofta självständigt och är ansvarig för att uppdragen följer gällande lagar och riktlinjer samt avslutas inom föreskriven tid och inom de ekonomiska ramarna.

Du kommer att verka som sakkunnigt tekniskt stöd inom larm i verksamheten, såväl vid drift och underhåll som vid projekt.

Vem är du?

Du som söker har högskoleutbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet inom områdena larm och/eller passersystem. B-körkort krävs för tjänsten.

Vi vill att du har arbetslivserfarenhet inom brand/larmområdet och är uppdaterad inom ny teknik inom larmsektorn för fastigheter. Erfarenhet som konsult inom brand/larmområdet eller erfarenhet av projektledning är meriterande.

Som person är du driven och nyfiken på att lära, har god samarbetsförmåga och förmågan att kunna kommunicera enkelt och tydligt. Du ska trivas med att arbeta i grupp men naturligtvis också kunna driva frågor självständigt. Du är noggrann engagerad, utåtriktad och kan argumentera för dina idéer.

Stor vikt fästs vid personlig lämplighet där vilja till utveckling värdesätts.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/381
Kontakt
  • Michael Modin, 0498269219
Facklig företrädare
  • Magdalena Hultström, Vision, 0498-269270
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb