Denna annons riktar sig till dig som har flerårig erfarenhet inom din bransch och vill göra en intresseanmälan för framtida jobb som yrkeslärare i Region Gotland.

Du lämnar dina kontaktuppgifter och svarar på ett par enkla frågor om dig, din erfarenhet och din utbildning, vilket endast tar någon minut. Du behöver i det här skedet inte ladda upp CV eller personligt brev. 

Vi kommer löpande gå igenom de intresseanmälningar som kommer in. Om ett behov uppstår som skulle kunna matcha din profil kommer du att kontaktas.  

Vilka är vi?

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland. 

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Välkommen med din intresseanmälan!

Observera att detta inte är ledig tjänst utan en intresseanmälan för att karriärväxla till yrkeslärare. Bortse från att det står "Sök jobbet" på ansökningsknappen. 

Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/471
Kontakt
  • Peter Lerman, rektor Wisbygymnasiet, 0498-269540
  • Erik Gerndt, biträdande rektor vuxenutbildningen, 0498-203599
Publicerat 2022-04-06

Tillbaka till lediga jobb