Bemanningsenheten

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Måltidspersonal- kökspersonal på vårdavdelning

Visby lasarett är ett akutsjukhus. Här finns i stort sett alla specialiteter som medicin, kirurgi, kardiologi, infektion, ögon, öron, barn, förlossning, gynekologi, ortopedi, operation, intensivvård, psykiatri mm. Lasarettets storlek gör att våra medarbetare har ett brett arbetsområde, med stora möjligheter till lärande och ständig utveckling.

Dina arbetsuppgifter

På sjukhusets vårdavdelningar arbetar personal i serveringsköken. Arbetet innebär att iordningsställa och servera måltider – frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål till inneliggande patienter. Som måltidspersonal ansvarar du för att säkerställa en god hygien i kök och patientmatsal och göra datoriserade mat- och livsmedelsbeställningar. 

Vem är du?

Arbetet är självständigt och kräver god planeringsförmåga. Kontakten med patienter och vårdpersonal förutsätter bra samarbetsförmåga och en ambition att ge en bra service.
Arbetet ställer krav på samarbete, samspel, kommunikation och flexibilitet inför att prioritera arbetsuppgifter beroende på behovet i sjukvården, det är därför också viktigt att du är trygg i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Meriterande är tidigare arbete i restaurang och/eller kök.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Vi har behov av vikarier från början av juni till slutet av augusti. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1306
Kontakt
  • Karin Bofride Nilsson, 0498-263302
  • Bemanningsenheten, 0498-204481hsfbemanning@gotland.se
Publicerat 2022-11-29
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb