Folktandvården Roma

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Folktandvården Roma

Folktandvården Roma är en fräsch och väl fungerande tandläkarmottagning på mellersta Gotland för tre tandläkare och sex tandsköterskor. Till den populära inflyttningsorten Roma finns det goda bussförbindelser. 

Du som söker tjänsten kommer till ett tryggt och erfaret arbetslag där vardagen präglas av glädje, framåtanda och familjär känsla. Du kommer få god möjlighet till utveckling. Främst genom den kompetens som finns på kliniken men även tillsammans med specialisttandvårdens personal.

Dina arbetsuppgifter 

Vi söker tandläkare som gillar ett brett behandlingspanorama. Vi utför alla typer av behandlingar på barn, vuxna och äldre. Här får du utrymme att använda och utveckla din kompetens inom alla arbetsområden. Som tandläkare hos oss värdesätter vi att du vill utvecklas!

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av undersökningar, terapiplaneringar och behandlingar inom hela det odontologiska fältet. Vi jobbar till stor del delegerat, särskilt inom barntandvården.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från yrket, men även du som är nyutbildad eller som snart avslutar dina studier är välkommen att söka.

Du som söker ska vara intresserad av att vara del av ett tandvårdsteam. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden, men du kommer på sikt även kunna erbjudas möjlighet att nischutbilda dig.

Som person är du flexibel, noggrann och professionell. Du är duktig på att skapa goda relationer och samarbetar väl med andra människor. Du fokuserar på patientens behov och eftersträvar alltid att erbjuda en högkvalitativ vård.

Om du är nyutbildad kommer du att erbjudas ett strukturerat introduktions- och utvecklingsprogram. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Roma
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/121
Kontakt
  • Hanna Hansson, 0498-204430
Facklig företrädare
  • Adam Assefaw-Redda, 0498-268988
Publicerat 2023-02-07
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb